Нов успех за академията на "Царско село"

Поредни успехи записаха малките футболисти от академия „Царско село”.

На провеждащия се в Трявна Републикански шампионат по Футбол 5,7 и 9 за набори 2004,2005 и 2007 година, най-напред в събота последните станаха шампиони след поредица убедителни игри и резултати.

В своята група „Царско село” разби Монтана с 12:0, направи равен с Ботев Пд и победи Етър с 4:0. На финала на надпреварата малките шампиони от „Царско село” бяха повече от убедителни над една от водещите школи „Орлета” Пазарджик, като ги биха с 4:0 и зарадваха своя треньор Петър Карачоров.

През април същия набор станаха носители и на Купата на БФС, взета на националния стадион „В.Левски” и връчена им от министъра на спорта Красен Кралев.

В неделният ден витрината на "Царско село" продължи да се попълва - нова титла, този път за набор 2005 в надпреварата по Футбол 7. Във финалната среща младите играчи от Академията не срещнаха съпротива срещу тима на Черноморец - победа с 3:0. Голям дял за крайния успех има наставника Кемал Рашидов.

Спечелените титли в Трявна бяха посрещнати много ентусиазирано от родителите на младите футболни таланти. Всички те благодариха за усилията, които полага Стойне Манолов за развитието на Академията и най-вече за чудесните условия, които предоставя за тренировки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ