Охрана на дискотека в София нанесе тежък побой на компютърен специалист

Охрана на столична дискотека нанесе тежък побой на компютърен специалист, съобщи БТВ. Потърпевшият Стефан Димитров разказва, че до боя се стигнало след като той отишъл с компания в заведението да празнуват рожден ден и в ранните сутрешни часове от охраната им обяснила, че трябва да напуснат. 

 "Просто дойде охраната и ни каза, че трябва да се преместим на първия етаж. Аз не го разбрах. Аз му казах, че не съм го чул и го попитах пак, а той си помисли, че съм му казал какво ли не и тогава ме нападна", разказва потърпевшият Стефан Димитров.

"Аз падах няколко пъти, след това беше страшно", спомня си още той. Вследствие на боя мъжът е със счупен череп и мозъчен кръвоизлив.

Мъжът е извлечен на улицата, където боят продължава. Той е компютърен програмист, баща на 7-годишно дете е и твърди, че никога до сега не е участвал в подобни конфликти.

От охранителната фирма казват, че инцидентът е станал извън дискотеката. От полицията посочват, че ще прегледат видеозаписите от околните търговски обекти, но вече били разпитали всички свидетели.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право