Царево е първата спирка от лятното турне на "Айрън мен"

На 18 юни /събота/ Царево ще бъде разтърсено от втори кръг на Откритото Държавното първенство по силов многобой „Айрън Мен" 2016г. Събитието ще се проведе по покана и под патронажа на кмета на Община Царево инж. Георги Лапчев. Турнирът е част от кампанията „Силните срещу дрогата". Стартът ще бъде даден в 17,30ч. на „Морска сцена“ в града.

Осем от най-силните мъже от България и Сърбия ще пристигнат в морския град за да се борят за призовите места в престижното първенство. Най-оспорвана се очаква да е борбата за първото място между Иван Мрянков, който завърши втори в предния кръг , Явор Благоев и Кристиян Златков. Сърбия ще бъде представена от своя шампион Дарко Калинович, който ще е най-сериозната преграда към първото място на нашите момчета.

Железните атлети ще мерят сили в шест дисциплини – "Дърпане на пожарен автомобил 12 тона", „Фермерска разходка", „Логлифт за максимално повдигната тежест", „Гигантски дъмпел", „Кобилица" и „Камъните на Атлас". Най-красивите девойки ще асистират на мускулестите спортисти.

След силовия многобой ще се проведе и турнир за аматьори по Лег за най-много повдигания на 60 и 80 килограма.

Много адреналин, силни мъже, красиви жени – всички това и още много очаква всички, които изберат да станат част от зрелищното шоу „Айрън Мен" в Царево.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт