Бисер Миланов-Петното е арестуван заради побой над жена

Бисер Миланов-Петното е в ареста заради побой над жена, с която е живеел на семейни начала от миналата година насам. По време на скандал той е нанесъл на 26-годишната русенка средна телесна повреда, съобщиха от прокуратурата. 

Инцидентът станал малко преди обед вчера в автосервиз на ул. Св. „Димитър Басарбовски“ в Русе, който е собственост на вуйчото на 26-годишната жена. Там Миланов се е скарал с жената, след което я е ударил.

Последвал преглед в УМБАЛ-Русе, при който било установено, че в резултат на удара, нанесен й от Петното, жената е със счупена долна челюст отляво и горна челюст отдясно, има един счупен зъб в горната част на ченето и един, който се клати в долната част.

Днес сутринта синът на Миланов - Виторио твърдеше пред медиите, че баща му е арестуван, за да не се кандидатира за президент. Синът даже се закани да излезе на протест заедно с други поддръжници на кандидатурата на Петното, ако той не бъде пуснат от ареста днес, информират от ruse-news.com.

С полицейска мярка Миланов е задържан за 24 часа, срещу него е образувано бързо производство. По случая продължава да се работи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право