Ансамбълът: Обичаме те, Цвети! Бори се!

Факсимиле: Фейсбук профил на Христиана Тодорова

Момичетата от българския ансамбъл по художествена гимнастика изразиха обичта и подкрепата си към пострадалата си съотборничка Цветелина Стоянова.

Часове след като гимнастичката беше оперирана след падане от шестия етаж на жилищен блок в столичния квартал "Надежда", останалите грации публикуваха във социалните мрежи своите послания към Стоянова, съобщи БТВ.

„Ние сме с теб, Цвете наше...Изпращаме ти цялата сила на света и вярваме, че ще се справиш, защото си истински боец. Нашата обич към теб е безгранична и вечна! Ще го направим за теб, ще играем за теб!!!", написа Христиана Тодорова.

"Миличкатааа ми ...ОБИЧАМ ТЕЕ ЦВЕТЕНЦЕ МОЕ !! БОРИ СЕ КАКТО ВСЕКИ ДЕН АЗ ЗНАМ КОЛКО СИ СИЛНА И СЪМ С ТЕБЕ ВСЯКА ЕДНА СЕКУНДА!!! ", публикува Цветелина Найденова.

Ренета Камберова също изрази своята безрезервна подкрепа. "Моля те, остани с нас!", написа тя.

Гимнастичката Цветелина Стоянова остава с опасност за живота, но е контактна. Тя бе оперирана по спешност вчера в "Пирогов".

Стоянова падна от шестия етаж на жилищен блок в столичния квартал "Надежда". От МВР съобщиха, че най-вероятно става опит за самоубийство.

Ансамбълът на България замина часове преди инцидента за Израел, където ще се проведе Европейското първенство по художествена гимнастика.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини