Крепостта Царевец отново се превръща в сцена за опера, балет и мюзикъли

Водата в село Казанка все още е негодна за пиене

40 ухапани от кърлежи във Варна

Турския правосъден министър: Гърция се е превърнала в сборище за престъпници

Ученици и общинари залесяват Монтана

Христо Радевски от Казанлък за програмата на д-р Емилова: Само за година стопих 49 кг Мъжът се е излекувал от подагра

Ангелкова пред WTTC: В последните две години туризмът в България отчита ръст от над 25%

Шефът на правната комисия Данаил Кирилов: Няма прекомерност в процесуалните действия при задържането на Десислава Иванчева

За Гергьовден пускат движението в дясното платно на източната дъга на Софийския околовръстен път от Казичене до АМ “Тракия” Министър Нанков направи оглед и на рехабилитацията на второкласния път София - Петрохан – Лом

Проф. Валери Стефанов: Най-големият враг на масонството са тоталитарните общества В Стара Загора се проведе публична дискусия за свободното зидарство

В Саудитска Арабия затвориха женски фитнес заради “неприличен” видеоклип

Мрежа за трафик на нелегални мигранти е разкрита във Франция

Почина известната руска актриса Нина Дорошина

Апелативна прокуратура – Велико Търново втора по натовареност за 2017 година

Кметът на Търново удостоен с наградата на Министерство на културата „Златен век“ Министър Боил Банов: Велико Търново е град на мислещите и творящите

Повече клиенти в “Лидл” през 2015 г.

Милена Драгийска-Денчева, изпълнителен директор на “Лидл България”

Веригата има 80 магазина в 42 града в България

7% ръст в броя на клиентите за 2015 спрямо 2014 г. отчита търговската веригата “Лидл България”. Финансовите резултати представи Милена Драгийска-Денчева, изпълнителен директор на компанията.

По нейни данни 20% е ръстът на оборота за 2015 г. спрямо предходната година, като с 6 на сто нарастват покупките в магазините от веригата. За периода от 2011 до 2016 г. е отбелязан 53% ръст на заетостта в “Лидл България”.

Компанията има 80 магазина в 42 града в България, както и в още 29 държави, като планира откриване на магазин в САЩ.

Компанията отчита 20% ръст на оборота

Средната работна заплата при нас е 1479 лв., а текучеството на персонала е само 2,36%, заяви Денчева. Всеки 10-и служител е получил възможност за развитие, като компанията предоставя ежегодно допълнителни придобивки. Въпреки че стриктно се отчита работното време, “Лидл България” предоставя на служителите си допълнителен почивен ден за всичките магазини в страната – 25.12. освен 1.01.

Компанията инвестира повече ресурси в развитието на персонала, защото според политиката и ценностите на “Лидл България” хората са ключът към успеха. Веригата магазини залага на дългосрочна мотивация на персонала си и чрез атрактивни начини привлича млади кадри в екипа си.

За развитието на персонала компанията организира редица проекти, насочени към управителите на магазините, в които те се обучават как да бъдат мениджъри. Въпреки че веригата е интернационална, във всички магазини по света се поддържат еднакви ценности, увери Денчева.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.