Оли Кан: Кристиано остаря, но не поумня

Снощи отборът на Португалия се подхлъзна срещу изненадата в турнира - Исландия. Възпитаниците на Фернандо Сантош завършиха 1:1 със северняците.

Несъмнено най-голямата звезда на терена снощи - Кристиано Роналдо не впечатли нито с поведението си по време на мача и след него. CR7 имаше няколко възможности да довърши исландците, но все не успяваше. Непосредствено след последния съдийски сигнал на мача, Гунарсон поиска да си смени фланелката с Роналдо, но той прояви много некултурно отношение и отказа.

Легендарният германски вратар Оливер Кан разкритикува звездата за поведението му. "С ролята, която има в отбора, трябва да се бори много повече", заяви бившият страж в коментара си за ZDF. "Когато един играч като него остарява, трябва да си даде сметка как минава времето. Отегчително е да гледаш един и същи образ на Роналдо. Нужно е да помъдрее с годините, но не виждам да го е направил", заяви Кан.

"Вкара последната дузпа във финала на Шампионската лига. Той е спечелил толкова много, нямаше за какво да полудява от радост. Трябваше да покаже уважение към играчите на Атлетико Мадрид. (…) Да не говорим, че в последно време виждам по-често плочките на корема на Кристиано от гърдите на жена ми", каза още ексцентричният Оли Кан.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят