Умници и хубавици отпразнуваха появата на новия Playboy Със секси парти в софийска дискотека

Сблъсъци между полиция и протестиращи в Каталуния, над 20 души са ранени

Наоми Кембъл ще получи наградата „Модна икона“

Нарко вакханалия в продължението на „Сикарио“ Изабела Монер е новото попълнение

Институтът за пътна безопасност пита: Колко сигнала са подадени за опасни пешеходните пътеки?

34 млн. лв. е похарчила държавата за защита в арбитражи Една българска и две чуждестранни кантори защитават България от исковете в Международния център за разрешаване на инвестиционни спорове

Меган Маркъл иска да има дете веднага след сватбата Убедила принц Хари да откаже цигарите

Най-големият в света круизен кораб пое на първия си курс

Строителството на оградата по границата с Мексико започва в понеделник

13 граничари отстранени от летище София Заплашени са от уволнение, разследва ги „Вътрешна сигурност” за саботаж

Отбелязваме „Часът на земята”, гасим осветлението за час

Масови протести с искане за по-строг контрол върху огнестрелните оръжия в САЩ

Вижте акцентите от броя на “Труд” в неделя, 25 март 2018

Макрон свика извънредно Съвета за национална сигурност

Гърция стяга още режима за движение по пътищата За антирадар наказват с 2000 евро, за АТВ по асфалтов път - с 1000 евро

Влагат 223 556 лева в болницата в Свищов

Общинската управа на Свищов и ръководството на местната болница разработиха проект на стойност 223 556 лева. Средствата ще бъдат вложени в лечебницата за подобряване на работната среда чрез безопасни условия на труд. Разработката е по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и ще бъде изпълнена за 16 месеца.

„С реализирането на проекта, лечебното заведение ще получи реална подкрепа за развитие на своята конкурентноспособност.Основните дейности са свързани с разработване, адаптиране и въвеждане на система за управление на човешките ресурси, и обезпечаване на болницата със софтуер за тяхното управление”, съобщи кметът на Свищов Генчо Генчев.

Градоначалникът допълни, че в рамките на тази дейност се предвижда да се опише сегашното състояние на болницата, организацията на работния процес, силните и слабите страни в структурата на организацията на трудовия процес. За осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд е предвидено закупуване и доставка на лични предпазни средства и специално работно облекло, както и закупуване на средства за колективна защита.

„Част от планираните дейности включва строително-монтажни работи в помещения за хранене, отдих и почивка на персонала на здравното заведение. Денонощния режим на работа и заетостта на работещите обуславя необходимостта от изпълнението на тази дейност. Големият брой персонал на здравното заведение и сменният режим на работа, обуславя необходимостта от обзавеждане и оборудване на обособените места за отдих”, каза още Генчев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.