Назначиха трима заместник-директори на Националната следствена служба

МО: Военновъздушните сили изпълниха поставените задачи с необходимата ефективност през 2017

Топлата зима напълни водоеми в Шуменско с птици

Вижте какво ще решава Министерският съвет на 18 януари 2018

Румен Радев: Извоюваната през 1878 г. свобода бе „пренесена“ през всичките 140 години

Лиляна Павлова: Получихме признание и подкрепа, че сме на прав път Вижте пълна стенограма от дискусията в Страсбург

Ангела Меркел разчита на социалдемократите да вземат отговорно решение относно коалицията

Арестуваха трима австралийци и един ливанец в Сърбия за трафик на кокаин

Промените в климата – важен акцент в работата на Българското председателство

Асоциацията на организациите на българските работодатели за зеления рекет: Не става дума само втори лифт, а за икономиката на България

Министър Ангелкова: Гръцките туристи в България надхвърлиха 1 млн.

Тереза Мей създаде нов пост в британския кабинет

Първа лига с оборот от 41 млн. евро

Метеорит падна близо до Детройт (ВИДЕО)

Три министерства и Столична община решават проблемите на Витоша Тръгват към частично изменение на действащия План за управление

Влагат 223 556 лева в болницата в Свищов

Общинската управа на Свищов и ръководството на местната болница разработиха проект на стойност 223 556 лева. Средствата ще бъдат вложени в лечебницата за подобряване на работната среда чрез безопасни условия на труд. Разработката е по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и ще бъде изпълнена за 16 месеца.

„С реализирането на проекта, лечебното заведение ще получи реална подкрепа за развитие на своята конкурентноспособност.Основните дейности са свързани с разработване, адаптиране и въвеждане на система за управление на човешките ресурси, и обезпечаване на болницата със софтуер за тяхното управление”, съобщи кметът на Свищов Генчо Генчев.

Градоначалникът допълни, че в рамките на тази дейност се предвижда да се опише сегашното състояние на болницата, организацията на работния процес, силните и слабите страни в структурата на организацията на трудовия процес. За осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд е предвидено закупуване и доставка на лични предпазни средства и специално работно облекло, както и закупуване на средства за колективна защита.

„Част от планираните дейности включва строително-монтажни работи в помещения за хранене, отдих и почивка на персонала на здравното заведение. Денонощния режим на работа и заетостта на работещите обуславя необходимостта от изпълнението на тази дейност. Големият брой персонал на здравното заведение и сменният режим на работа, обуславя необходимостта от обзавеждане и оборудване на обособените места за отдих”, каза още Генчев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.