Всеки може да участва на кастинг за новия сериал на Би Ти Ви

Засега от електронната медия не уточняват как ще се казва новият проект и кои български звезди ще участват в него.

Първия по рода си кастинг за нов сериал започна Би Ти Ви, съобщиха от медията. На прослушванията може да се яви всеки, не са поставени никакви ограничения.

„Кастингът ще даде възможност на артистични личности от всички възрасти да докажат и да развият своя талант във високопрофесионална среда. Екипът на Би Ти Ви не поставя никакви ограничения по отношение на пол, възраст, образование и интереси.

Единственото условие е да бъдат привлечени от камерата, да се чувстват комфортно на сцената и да имат артистизъм в кръвта“, разясниха от телевизията. Оттам допълниха, че са добре дошли любители на екстремни и традиционни спортове, домакини, футболни фенове, запалени по модата и социалните мрежи или хора, които са сърцето на компанията - всички ще получат шанса да станат любимци на България.

„За да станат част от най-новата продукция на Би Ти Ви, която ще постигне качествена промяна в българския ефир, желаещите трябва да отговорят на няколко въпроса и да качат своя снимка и видео на https://www.btv.bg/casting. Екипът на Би Ти Ви ще се свърже с одобрените кандидати за допълнителен разговор и уточнения“, уточниха от електронната медия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали