Доналд Тръмп заяви, че може да се срещне с Владимир Путин в най-близко бъдеще

Тъмната страна на вечното дерби

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 март 2018

Прелива язовир Кърджали

Без банкови такси за плащане към ведомства Прилагането на облекчението ще зависи от всяко ведомство

Отказват на клиент да му продадат алкохол, той хвърля ръчна граната Двама души бяха убити и още няколко ранени в столицата на Молдова Кишинев

„Люлин“ предава от Марс

Руското МВнР покани всички посланици на среща по случая Скрипал на 21 март

Валери Симеонов: Когато партньорите поискат да се оттегля от правителството, ще го направя

Конституцията и народът

София по-добра за живот от Москва Виена запазва първото място

Нова ТВ купува 100% от “Нет Инфо“

Обвиняват БДЖ в нагласени поръчки

Класика и пера в зала „България” Иновативният пърформанс „Еволюция” развълнува публиката

Нападателят от Мериленд е загинал от раните си в болницата

Пловдивските социалисти честваха 160 години от рождението на Димитър Благоев

Пловдивската левица отбеляза тържествено 160-годишния юбилей от рождението на основателя на Социалистическата партия в България Димитър Благоев. Стотици социалисти начело с областния лидер и член на Изпълнителното бюро на НС на БСП Георги Гергов отрупаха с цветя барелефа на Дядото на ул. “Кръстьо Пастухов” срещу Технически университет-Пловдив.

Градските и областните структури на БСП, БАС и Сдружение “Памет и бъдеще” пък положиха венци. Почит и уважение към Димитър Благоев изразиха лидерът на пловдивските социалисти проф. д-р Красимир Мурджев, депутатите Георги Търновалийски, Димитър Дъбов, Манол Генов и Красимир Янков и кметове на левицата от региона. В словото си по повод 160-годишнина от рождението на Дядото младежкият лидер д-р Любомир Паунов припомни исторически факти за личността, политика, общественика, книжовника, учителя и прогресивния ум Димитър Благоев.

“Интелигент, демократ, родолюбец, жадуващ за свобода, доброта и щастие за всички. Това са неговите морални и нравствени ориенти. Като стожер на правдата и прогреса в обществото не за власт и пари, не за политически дивиденти и постове, а за общото благо на народа, увлича след себе си хиляди готови да подарят живота си на идеята за един по-добър свят”, припомни д-р Паунов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.