Евродепутатът Ангел Джамбазки: Премахването на двойните стандарти ще бъде българската битка в ЕС

Арестуваха пенсионер пироман

Радев пристигна в Сочи

Манифестация с духова музика стягат за 24 май в Монтана

МВР задържа шестима при наркооперация във Врачанско

Апартаментите стават по-малки Поне още 10 години ще има голямо търсене в столицата и големите градове

Словенската полиция откри нелегални мигранти в български камион

Мтел става А1 Представиха ребрандирането на телекома

Двама от всеки трима българи са прочели поне една книга през 2017 г., един е бил на театър Софиянци, пловдивчани и русенци са най-доволни от културния си живот

Повдигнаха обвинение на рецидивист за използване на фалшиво свидетелство за съдимост Извършителят използвал документа пред държавна институция

Лиляна Павлова: Срещата ЕС-Западни Балкани очерта проектите за свързаност в региона

Йорданка Фандъкова: За 8 години реконструирахме близо 200 км ВиК мрежа

Елена Йончева: Присъдата за Борисов показва, че политиците в България не могат да си позволяват да лъжат

Лиляна Стефанова: Има ли троскот, има Господ! Откровен разговор с видната поетеса за живота, любовта и звездните срещи

Лъжлив сигнал за зверски побой над бебе вдигна на крак полицията в Павликени 37-годишен е автор на сигнала, оправдал се, че искал да се пошегува

Рекорден брой докторанти публикуваха научни изследвания в годишния алманах на Стопанска академия в Свищов

Рекорден брой от общо 60 докторанти са публикували научните си изследвания в годишния алманах на Стопанската академия “Д.А.Ценов” в Свищов.

“Това е годишно издание на учебното заведение, което не само популяризира, но и формира уменията за научни изследвания на обучаващите се в ОНС „доктор”. В края на всяка година докторантите представят своите научни изследвания, техните статии и студии преминават рецензиране и редакция, и се публикуват в алманаха. Успешното завършване на публикационния цикъл за 2015-2016 година бе отбелязано с церемония по връчване на излезлите от печат Книга 9 и Книга 10 на участниците автори”, обясниха от свищовския ВУЗ.

В изданието са поместени изследвания на докторантите в 30 студии и 30 статии, което представлява най-голямо участие от създаването на докторантския алманах през 2008 г.

„Освен рекордния брой автори, в това издание имаме участници още от Софийски университет „Св. Климент Охридски” и от Икономически университет – Варна. С това допълваме новата визия за развитие на докторантския алманах, като авторитетно издание с конкурентен междууниверситетски обхват”, коментира главният редактор на изданието доц. д-р Стефан Симеонов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.