Митьо Очите се видя с дъщеря си и жена си

Митьо Очите, който от два дни диша сам и вече е контактен, се е видял с дъщеря си и съпругата си Антигона. Това съобщиха лекари от бургаската болница. Близките му са влезли при него в сряда вечерта, няколко часа, след като той бе събуден и вече не бе на апаратно дишане. Желязков е бил леко дезориентиран, което е нормално за състоянието му, при положение че дни наред бе в медикаментозна кома, казаха медиците.

От 8 юни вечерта, Очите е в медикаментозна кома. Направени му бяха общо три операции, като последната е "ревизирала" дали са спрени всички вътрешни кръвоизливи, предизвикани от куршумите.

Миналата сряда несебърският бос бе надупчен пред заведение "4 you", в курорта Слънчев бряг. В зверската престрелка бе убит бодигарда му Сашо Водолаза. Стрелецът Тодор Славов, от групата на Данчо Кравата, собственик на заведението и дискотека "Оксижен" е в ареста и срещу него е повдигнато обвинение за убийство. Останалите от хората на Кравата бяха пуснати след полицейското задържане.

Вчера в Бургас пристигна Главният прокуро Сотир Цацаров. Днес той ще даде брифинг заедно със заместниците си Мария Шишкова и Борислав Сарафов на тема – развитие по разследванията на дела с висок обществен интерес, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура Бургас.

В морския град вчера се очакваше и МВР министърът Румяна Бъчварова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини