Цветанов: Западните Балкани са акцент в работата на Европол (НА ЖИВО)

Във Враца започва повторният оглед на щетите от ураганната буря

Нено Димов: Протестите за Пирин са политическа кампания, която ще продължи до изборите

Шефът на Европол: 30 хиляди са потенциалните терористи в Европа

Битката между Русия и Запада на територията на България От перестройката до днес тя мина през пет етапа

Какво със сигурност са научили абитуриентите, като завършат?

Проф. д-р Григор Горчев: Монополът е проблемът на здравната каса

Атака с „коктейли Молотов“ срещу турското посолство в Копенхаген

Британка бе обявена за най-добър учител в света

Надзирателите от Белене искат обезщетение за нарушени трудови права

АПИ събира водещи експерти за проблемното свлачище в Смолянско

Британските таблоиди си обясняват триумфа на Путин с баба Ванга

Генерал Румен Миланов пред „Труд“: Караме я в МВР по системата “Тюрлюгювеч” Кметските армии могат да узурпират обществения ред, вместо да го опазят

Експлозия рани двама души в Тексас

Европол обсъжда бъдещето на Балканите Цветан Цветанов и Клод Мораес откриват форума в НДК

29-годишен юрист оглави ДСБ-Пловдив

Снимки: Авторът

Досегашният местен лидер Пепа Деведжиева отказа нов управленски мандат

29-годишният юрист Йордан Иванов е новият градски лидер на ДСБ-Пловдив, стана ясно след редовното отчетно-изборно събрание на местната организация на Демократи за Силна България, проведено в присъствието на председателя на партията Радан Кънев. Досегашният лидер на ДСБ в града под тепетата Пепа Деведжиева си направи отвод и обяви, че няма да се кандидатира за нов мандат, след като бе начело на пловдивската структура от 2013 г. насам.

Деведжиева мотивира това свое решение с партийно решение на местна почва от 2004 г. “Когато се структурираше ДСБ, желанието на всички, които учредявахме партията тогава, бе да няма съсредоточаване на твърде много власт в ръцете на един човек. Тогава решихме, че ако председателят на дадена общинска организация бъде избран за депутат или съветник, трябва да се откаже от лидерския пост. Вече съм общински съветник, член на НС на ДСБ и отговарям за целия Южен-Централен район и искам да се съобразя с мнението на хората, с които преди 12 години основахме ДСБ”, аргументира се Деведжиева.

След оттеглянето на досегашния председател се стигна до избирането за нов градски лидер на ДСБ-Пловдив на Йордан Иванов, който бе номиниран от 5 от шестте районни организации на партията. Наследникът на Пепа Деведжиева се оказа с богат опит в консултантската дейност в сферата на регионално и стратегическо планиране, владеещ френски и английски, член на националното ръководство на ДСБ и председател на Национален клуб “България на регионите”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.