Властите в Украйна възпрепятстват гласуването на руски граждани в Киев и Харков

Маскирани трошиха рейсове с бухалки

Сирийските кюрди дадоха обещание да възстановят контрола над Африн

Роси: Ще ги поздравя, ако ни бият на хубав терен

Отново ще изследват водата в село Казанка за уран

13 души са арестувани преди дербито ЦСКА – “Левски”

Директорът на Европол винаги работел с лекота с българските служби

Проф. Алексей Савов: Ракът на дебелото черво засяга все по-млади хора Засега няма генетични маркери за ранно откриване на злокачественото заболяване

Експерти от Организацията за химически оръжия ще разследват случая с отравянето на Сергей Скрипал

Кмет на село стана шофьор на ТИР в чужбина

Свикват две общински комисии

Ректорът на СУ: Всяка година намаляват кандидат-студентите заради демографската криза Може да се отмени решението за нулев прием в специалност „Медицина“, каза проф. Герджиков

И отново цар (В)Каранга!

Германският външен министър Хорст Зеехофер поиска отмяна на Шенгенското споразумение

Алпинисти покоряват хилядник в Тяншан Монтират въжена градина в местността Ксилифор край Търново

Ремонтите на 2 улици в квартал “Беломорски” в Пловдив глътнаха 1 милион лева

Ремонтите в квартал “Беломорски” в Пловдив, които глътнаха 1 млн.лв. от общинския бюджет, са на финалната права. В това се увериха в петък лично кметът на града под тепетата Иван Тотев и кметът на район “Южен” Борислав Инчев, които инспектираха реконструкцията на ул. “Беломорска”.

Главната за квартал “Беломорски” улица е напълно асфалтирана. Строителните дейности включват разрушаване на старата и изграждане на нова пътна конструкция, бордюри, тротоари, поставяне на вертикална сигнализация и хоризонтална маркировка, подмяна на водопровод, изграждане на канализация и канализационни връзки, трасета за подземни комуникации. В момента работниците на фирмата изпълнител “Пътища” АД приключват с изграждането на тротоарите и довършителните дейности, а през следващата седмица ще осъществят и връзката между улиците “Беломорска” и “Димитър Талев”. Изцяло асфалтирана вече е и другата улица в квартал “Беломорски” – “Родопска”. Районният кмет на “Южен” Борислав Инчев съобщи, че има готовност заслонът на спирката от градския транспорт на обръщалото на ул. “Беломорска” да бъде подменен и изместен, като за това настояват жителите от квартала.

Кметът на Пловдив Иван Тотев пък подчерта, че реконструкцията на двете улици в “Беломорски” е част от политиката за специално отношение към крайните квартали на града. Той съобщи, че скоро ще започне и пълно реновиране на основната улица в намиращия се в съседство квартал “Остромила”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.