До 5 г. затвор за тормоз вкъщи И роза върху колата можела да доведе до убийство или самоубийство

Петър Иванов: Проблемът на американския бизнес е, че той идва в Европа през дружества в Холандия или в Ирландия

Самоубиец скочи от виадукт „Бебреш”

Министър Петков: Исканията на майките на деца с увреждания се удовлетворяват

Прокуратурата замълча по казуса „Джи Пи Груп“ Делото е отпреди един месец

Плащаме повече за храна и здраве Данъците и социалните осигуровки изяждат 12,3% от заплатата ни

„Токсичен“ е думата на 2018 година Най-често прилагателното е употребявано в словосъчетанието "токсични химикали" заради Случая "Скрипал"

Протест срещу оправдаването по делото „Алабин“ Мотивите ще станат известни след около месец

Най-ниска безработица от 10 г. насам

Хилари Клинтън ще отговаря на още въпроси за скандала с имейлите

ЕК дава 294 млн. евро за жп линията Пловдив – Бургас Пътуваме с 40 минути по-малко по маршрута

АПИ: Започва изготвянето на техническите проекти за ремонта на тунелите „Топли дол“ и „Траянови врата“

Чистят деретата в Камено

АБВ-Младежи настояха за сваляне на санкциите срещу Русия

Хиляди ще подкрепят инициативата на Столична община за отказ от лични автомобили в Деня за по-чист въздух

Гейпарадистите са антиобществени елементи

Рride се разбира различно, както са различни и внушенията, които целят организаторите на тазгодишното мероприятие на лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални (ЛГБТ) в София. Като високомерие, надменност би трябвало да си преведем думата с оглед наглото настояване на активистите на „София Прайд 2016“ шествието им да се проведе точно на 18 юни, т.е. на деня за памет и почит към починалите Черешова задушница.

Както и да започне до Паметника на Съветската армия, който има важно символно значение за голям брой българи. ЛГБТ-та обаче набиват на възмутените граждани и други едни значения на pride. Според Merriam Webster Dictionary – по-важни сме, по-качествени от вас, върхът сме! Не го заявяват обаче, само го демонстрират с шарени знамена, под шумни звуци и лозунги, призоваващи да спре дискриминацията към тези с различна сексуална ориентация. Такава, разбира се, у нас няма, на практика не е имало и в миналото.

Патриарх Неофит се обяви срещу провеждането на деветото издание на този парад. „В централната част на столицата ни отново ще станем свидетели на открита, натрапвана пропаганда и публична демонстрация на хомосексуализма като начин на живот.“ А как да не го стори, щом християнската и други световни вероизповедания осъждат категорично мъжеложството, щом сред седемте смъртни гряха е горделивостта и нейният демон е Луцифер?

Пасторска длъжност на православната църква е „решително да се противопоставяме на опитите да се представи и наложи греховната тенденция като норма в нашето общество, като повод за гордост и пример за подражание. „Изключителна рядкост е покрай гейпарадистите и наивниците в шествията да се забележат истински хомосексуалисти и други ЛГБТ, които не намират за необходимо да парадират, не се имат както за дискриминирани, така и за „голямата работа“. Тях църквата няма предвид в осъждането си, тях нито истинските националисти, нито гражданите, нито дори агресивните маргинални групички презират, хулят или нападат.

Думата „гордост“ е антоним на срам, но ни срам, ни очи имат идеолозите на греховната показност, които вече изискват и кмета на столицата да се нареди сред гейпарадиращите. Отвратителното е, че те са обнаглели до крайност само защото виждат сред фалшиво бодрите си редици посланиците на чужди държави, знаят за мощната и разностранна подкрепа откъм Вашингтон и Брюксел.

САЩ и Израел полагат големи усилия да представят страните, в които са дадени права на лесбийките и гейовете като “модерни”, а страните, в които няма такива права, като “изостанали” и “недемократични”, пише в „Под прикритието на гей правата“ Дийн Спейд (Dean Spade) доцент във Факултета по право на университета в Сиатъл. Стратегията се нарича “замазване в розово” (pinkwashing). Спейд цитира реч на Хилари Клинтън от 2011 г.: „САЩ ще използват правата на гейовете, за да упражнят натиск върху някои държави.“ Идеята, че САЩ е световният полицай, налагащ в световен мащаб демокрацията и новo оправдание за имперската роля на САЩ, пише Спейд.

Рride значи и глутница. Например от шимпанзета, лъвове, вълци, пауни, чиято главна цел е запазването на своя територия. Гейпарадистите са инструктирани отвън и засилени отвътре да овладеят територия в културното пространство на българите, да овладеят и отбраняват „квадратни километри“ в социалната система у нас и да се настанят трайно в мирогледа на младите поколения. За да започнат те да гледат на света с чужди очи, което задължително предполага и в полза на чужди интереси. Неизбежно във вреда на своите лични, групови и национални интереси. При тези подривни политтехнологии формулата е или/или, няма и/и.

На гордостта християнството противопоставя смирението. Няма следи от такова сред гейпарадистите. Долавят се обаче агресивност и зле прикрита склонност към провокиране на насилие. Така са обучени активистите им отвън. Пропагандата в САЩ работи за налагане на имидж на страна, упълномощена да охранява и контролира „изостаналите” други нации. Всъщност обаче широкото афиширане на правата на ЛГБТ работи за “замазване в розово” на ужасяващата експанзия на расисткото насилие, на извършването на колониалната окупация и военните действия, отбелязва Спейд.

В края на XVIII век френските революционери – повечето масони – „отменят Бога“ и Го заменят с нов „критерий за Доброто и Злото“: „Разрешено е всичко, което не е забранено“. Ето откъде води началото си настървено налаганото днес понятие „толерантност“, използвано преди само в медицината. Тolerantia буквално означава „търпеливост”в смисъла на „способност да се понасят” различни въздействия върху организма, без да се стига до вреден ефект от тях. В лабораториите за масови манипулации днес думата има политтехнологичен пълнеж, включена е и „търпимостта към греха“.

В речниците на Запад тя вече се тълкува като „готовност да се посрещат благосклонно възгледи, убеждения и поведение” на други хора, различни от нашите. Хората се принуждават без никаква съпротива във всяка област на ежедневието като обречени да понасят всякакви отблъскващи чужди културни традиции и противни на мирогледа им практики! Няма и следа от християнската любов към ближния, вместо нея идва принудата да приемаме пороците на чуждия и дори враждебния.

Чрез прокарването на съответни закони и в почти пълен разрез с желанията на огромното мнозинство от населението се постига насилствено всяка проява на „нетолерантност“ да се санкционира с големи глоби или направо със затвор. Така по крайно недемократичен начин в крайна сметка се препятства съпротивата срещу националното предателство, моралното разложение и разнообразните прояви на етническата престъпност.

Ето какво искат туземните политкоректници, мулти-култи истерици и ЛГТБ активистите – репресии чрез законодателството. Не им стига да пустосват и клеймят противниците на Злото и развалата като ксенофоби и мракобеси, мечтаят да им запушат устите, да ги натикат в канавките на обществото. Ето на какво съдействат с участията в парадите им чужди посланици, изпълняващи инструкциите на своите началства. Актуалната им кампания сега е свързана с прокарването през Народното събрание на закон за гейбраковете и евентуално за осиновяване на деца в такива „семейства“ .

Майк Адамс, професор по криминалистика в университета на Северна Каролина, казва: „Еднополовите бракове тласкат Америка към разруха.“ Американският публицист Робърт Оскар Лопес , възпитаван от две майки лесбийки, описва на какви жестоки преследвания е бил подложен от страна на активисти на ЛГТБ, защото разказал за уроците, получени в тъжното детство. „Да, нашите врагове са по-силни от нас, но не и от Бога. И само ако призовем Него, можем да задържим Америка да не рухне в пропастта“, твърди Лопес.

Та и на нас това готвят високомерните творци на разрушителни политтехнологии, в тази посока действат глутници „правозащитници“ „реформатори“ и непеошници. Освен на Господ обаче отговорно е да разчитаме и на себе си в защитата на националните интереси, правата на гражданите, в крайна сметка на самите нас, българите.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Изключително добър анализ на същината на евроатлантическите „ценности“ !

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.