Гърция ще излезе от спасителната си програма без да иска предпазна кредитна линия, заяви Ципрас

Германец се отмести от пътя на Григор

Министър Нено Димов: Няма критични язовири в страната Източват 10 млн. кубика от „Искър“, събраха тон боклук от „Огоста”

Най-строгият рефер свири дербито

Затворник по време на отпуска набил и ограбил сливенец

Постоянен арест за Йордан Исаев, който рани полицайка с бомба на мач Разказал за случилото се на майка си и на приятелката си, но нито една от тях не се обадила в полицията

Столичната община ще проведе пилотен проект за скринингово флуорографско изследване на дихателната система

Сълзи от щастие и среден пръст за „Юве“

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Съвета за сътрудничество на високо равнище между, България, Румъния, Сърбия и Гърция

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Срещата на върха на ПСЮИЕ

Лек автомобил се блъсна във военен камион на магистрала “Тракия”, няма пострадали

Засипаха с критики проектите за разделяне на три на Закона за движение по пътищата

Настаниха в общинско жилище бедстваща самотна майка с две деца Едното от момчетата е в инвалидна количка и майката изминаваше по 4 км пеша, за да го води на училище

Министър-председателят на Армения подаде оставка

Британски финансов експерт съди Фейсбук за фалшиви реклами от негово име

Путин: Нямаме вражда с ЕС и можем да работим заедно

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че няма вражда към ЕС и е готов за възстановяване на отношенията между Москва и Брюксел, предаде Reuters, цитират от “Фокус”.

Изказвайки се в деня, в който ЕС продължи санкциите си спрямо Русия заради Крим, Путин заяви, че те имат малко влияние и че руската икономика се възстановява. Той не изрази надежда, че Русия или ЕС ще смекчат своите санкции.

„Нямаме вражда и сме готови да се срещнем с нашите Европейски партньори въз основата на компромис. Това не може да бъде едностранна игра“, заяви Путин и подчерта, че Русия либерализира инвестиционния климат. „Русия издържа икономическите трудности успешно и разреши повечето проблеми, в близкото бъдеще ще разчитаме на подновяване на икономическия растеж“, смята той.

Президентът на Русия коментира, че членството на Великобритания в Европейския съюз е работа единствено на ЕС и на самата Великобритания.

„Имам собствено мнение по повод въпроса, хубаво или не, но ще се въздържа от него, защото смятам, че сега ще е некоректно да се говори“, заяви Путин. „Това е работа на Европейския съюз и работа на народа на Великобритания“, добави руският президент.

„Не е никак прилично да се намесва Русия във всеки проблем, дори и в такъв, към който нямаме абсолютно никакво отношение“, отбеляза Путин, коментирайки съобщенията, че Русия би била щастлива от излизането на Великобритания от пределите на ЕС.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.