Най-близката приятелка на Цветелина Стоянова: Играхме за нея!

снимка: БТВ

„Борихме се докрай, не се предадохме и не се отказахме. Сигурна съм, че Цвети ще се гордее с това, което правим в момента”. Това най-близката приятелка на гимнастичката Цветелина Стоянова – Цветелина Найденова пред БТВ.

Тя е убедена, че правилното решение е било гимнастичките ни да участват на Европейското първенство в Израел след инцидента. „Искахме да играем за Цвети по най-добрия начин и мисля, че го направихме”, подчерта тя.

„Искам да й кажа, че много я обичам и винаги ще съм до нея каквото и да се случва и вярвам, че ще се оправи и ще бъде същият човек както преди. Всички го вярваме и направихме всичко това за нея”, каза Цветелина Найденова.

По думите й отборът е искал да покаже на Цвети, че в този живот трябва да се бориш, за да постигнеш нещо.

Сега не осъзнавам на 100% това, което направихме, но след време ще осъзнаем колко сме силни, призна Найденова.

Допълнително изпитание за гимнастичките ни се оказа организаторска грешка - сбъркаха музиката на съчетанието им с обръчи и бухалки.

Наложи се те да излязат от килима и да изиграят наново съчетанието с правилната музика.

„Господ ни даде сили. Това никога не си се е случвало, беше още едно изпитание за нас”, коментира Цветелина Найденова.

„Не знаехме как да реагираме, нашият капитан каза излизайте от килима. Излязохме, отдъхнахме, треньорите ни дадоха сили, казаха давайте напред, продължавайте, сега трябва да го изиграете. Застанахме и с нови сили го изиграхме”, допълни тя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт