Реквизит на магьосник изгоря в пламъци - не е номер, а реалност

снимка: БНТ

Неизвестни извършители подпалиха микробус с реквизит на известния илюзионист Ивайло Рангелов-Ивокс, предава БНТ. Палежът е станал миналата нощ. От полицията уточняват, че пострадали няма.

Микробусът, паркиран както обикновено на платен паркинг в столичния квартал Надежда, избухва в пламъци в нощта на 16-ти срещу 17-ти. Ивайло Рангелов-Ивокс е напълно озадачен. От картите му не е останало почти нищо.

Илюзионистът е носител на Европейската награда за модерна магия 2012-та. От полицията му казват, че палежът е умишлен. Автомобилът му е на по-малко от пет години. Паркиран до него бус със стока също е засегнат от пожара.

"Бях шокиран, съвсем неочаквано и въобще нямам думи. Вътре бяха магии, които се превърнаха в още по-черни магии.", коментира Ивокс.

На паркинга няма видеонаблюдение. На въпроса защо пазачът на платения паркинг не е реагирал, Пламен Ангелов - собственикът на паркинга отвръща:

"Еми..то към 22:30 вечерта, те влизат тогава, влизат излизат, знае ли човек. То не е охраняем паркинг, това е паркинг, оставяш си колата за час, месец, за 20 дни."

Дали има охрана? - "Има, който ги таксува.", заявява Ангелов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право