Плащаме чрез мобилно приложение паркирането в София

ГЕРБ замрази спорни промени в НК Бизнесът се противопостави на еднаквия режим за корупционни престъпления

Икономистът проф. Димитър Иванов: 90% от икономиката ни се крепи на Гинки

Столетов, наший генерал, се яви на пощенска марка Солистите от Оркестъра за народна музика на БНР и Мистерията на българските гласове поздравиха гостите

Борисов в Брюксел: Социалното измерение на ЕС трябва да бъде засилено (ВИДЕО)

Пускат асансьор за 350 000 лв. в шуменската болница Министерско лъскане на коридори преди водосвета

Подписано е рамковото споразумение за поддръжка на родните МиГ-29

Тръмп бесен заради поредния теч на информация от екипа му Поздравил Путин за победата, въпреки препоръката на съветниците си

Петр Келнер купи „Теленор“ в България Компанията вече има един и същи собственик с Нова телевизия

Николо Коцев ще свири на Burgas Jam

МОСВ дари бездимна печка на спасителя на щъркелите от село Зарица

11 месеца затвор за грък, нападнал лекари в Петрич

Министър Ангелкова: Специален QR код ще информира потребителя за избрания от него туроператор, хотел или планински водач

Обявиха програмата на Първа лига до края на сезона, ясни са всички дербита

Полярно мече се роди в зоопарк в Шотландия

Фандъкова: Основни ремонти текат в 36 основни училища в София

В 36 основни училища, намиращи се в различни райони на столицата, текат основни ремонти, съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова по време на проверка на новата сграда на ОДЗ № 18 „Детски свят“ в район “Средец”, предаде „Фокус”.

Фандъкова даде информация и за това, че продължава строителството на нови детски градини в столицата. “Тази година строим 8 нови детски градини – 6 от тях напълно нови, и в 2 ще има цялостна реконструкция, заедно с ОДЗ “Детски свят”.

“Задачата, което имаме, заедно с районните кметове, е да подготвим много активно и процедурите за инвестициите в енергийна ефективност на сгради по ОП “Региони в растеж”, обясни столичният кмет.

“Очаквам до края на месец юли да бъдат обявени и процедурите за избор на изпълнители на 26 училища и детски градини в районите, които са част от интегрирания план за градско възстановяване и развитие”, каза още Йорданка Фандъкова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.