5 типа пияници, които откриваме на всяко парти

С наближаването на лятото се усилват приятните емоции и мисълта за купони почти изцяло завладява съзнанието ни. При това положение е напълно естествено да се консумира алкохол в особено големи количества и общуването с много, в повечето случаи пияни, непознати е често срещано явление. Ето 5 типа пияници, които са неизменна част от всяко едно алкохолно парти.

1. Щастливият

Най-приятният тип от групата е Щастливият пияница: весели са, изпълнени с енергия те са в центъра на купона. Единствените хора, които може да не харесват този тип купонджии са трезвените - на тях ще им се сторят изключително досадни. Как може да се справите с тях - преструвайте се, че сте толкова щастливи, колкото са и те, и после намерете приятелите си.

2. Тъжният

Алкохолът влияе много различно върху консумиращите. Сред най-популярните е потискащият ефект - главен за типа Тъжен пияница. Те никога не са приятни както за себеподобни, така и за всеки друг около тях. Независимо от причината за тяхната тъга, в комбинация с алкохол се стига до депресивно състояние. Как може да се справите с тях - общото взето бъдете дружелюбни, докато не намерите някой друг, който да ги утешава.

3. Безразсъдният 

 Човекът, който пие няколко питиета и решава, че е супергерой - винаги започват всякакви щуротии. Хвърлят бутилки, скачат неконтролируемо или правят нещо толкова глупаво, от което дори страничен наблюдател би изпитал срам. Как да се справим с тях - вземете му "инструментите". Може частично да ви провали вечерта, но със сигурност е по-добре Безразсъдният пияница да бъде спрян навреме, отколкото да се стигне до екстремни ситуации в спешното или районното.

4. Философът

Знаете този тип купонджии: часове след старта на партито, Философският пияница вече запалено обсъжда вечните екзистенциални въпроси - какъв е смисълът на живота, съществува ли Бог, какво е любов и други. Как да се справим с тях - преструвайте се, че сте твърде глупави или пияни, за да разисквате каквито и да е теми с тях.

5. Мръсният

Мръсният пияница или познатите мъже или жени, които стават много занемарени и "евтини" след няколко чашки. Те са познати с плашещите и продължителни опити да съблазнят срещуположния пол, въпреки очевидна съпротива. Как да се справим с тях - ако сте притиснати от Мръсен пияница, може да повикате приятел на помощ или да им предложите да донесете още едно питие от бара и така да се измъкнете.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл