Ковачев, Кючюк и Курумбашев с политически Оскари от Европарламента (СНИМКИ)

Берлин и Париж отказали да подкрепят британски санкции срещу Русия

„Фейсбук“ олекна с $60 млрд. за два дни Парламентът в Лондон и US Конгресът искат Марк Зукърбърг да даде обяснения

Борис Джонсън сравни мондиала в Русия с олимпиадата на Хитлер

23-годишен безработен е серийният бомбаджия от Тексас

За първи път показаха подземията на Мавзолея Монтират арт инсталации на мястото на съветски климатик колкото плувен басейн

Смъртоносна болест мори свинете у нас

Томислав Дончев за ЧЕЗ: Ситуацията изискваше бърза, нестандартна мярка

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Борисов се срещна с генералния секретар на европейските профсъюзи

Зоран Заев към Русия: Македония е ориентирана към НАТО

Гърция ни тараши за цигари и пиене Конфискуват автомобила при контрабанда

Тръмп и Макрон се съгласиха, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал

Германци, италианци и французи искат да ловуват у нас

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 март 2018

5 типа пияници, които откриваме на всяко парти

С наближаването на лятото се усилват приятните емоции и мисълта за купони почти изцяло завладява съзнанието ни. При това положение е напълно естествено да се консумира алкохол в особено големи количества и общуването с много, в повечето случаи пияни, непознати е често срещано явление. Ето 5 типа пияници, които са неизменна част от всяко едно алкохолно парти.

1. Щастливият

Най-приятният тип от групата е Щастливият пияница: весели са, изпълнени с енергия те са в центъра на купона. Единствените хора, които може да не харесват този тип купонджии са трезвените – на тях ще им се сторят изключително досадни. Как може да се справите с тях – преструвайте се, че сте толкова щастливи, колкото са и те, и после намерете приятелите си.

2. Тъжният

Алкохолът влияе много различно върху консумиращите. Сред най-популярните е потискащият ефект – главен за типа Тъжен пияница. Те никога не са приятни както за себеподобни, така и за всеки друг около тях. Независимо от причината за тяхната тъга, в комбинация с алкохол се стига до депресивно състояние. Как може да се справите с тях – общото взето бъдете дружелюбни, докато не намерите някой друг, който да ги утешава.

3. Безразсъдният 

 Човекът, който пие няколко питиета и решава, че е супергерой – винаги започват всякакви щуротии. Хвърлят бутилки, скачат неконтролируемо или правят нещо толкова глупаво, от което дори страничен наблюдател би изпитал срам. Как да се справим с тях – вземете му “инструментите”. Може частично да ви провали вечерта, но със сигурност е по-добре Безразсъдният пияница да бъде спрян навреме, отколкото да се стигне до екстремни ситуации в спешното или районното.

4. Философът

Знаете този тип купонджии: часове след старта на партито, Философският пияница вече запалено обсъжда вечните екзистенциални въпроси – какъв е смисълът на живота, съществува ли Бог, какво е любов и други. Как да се справим с тях – преструвайте се, че сте твърде глупави или пияни, за да разисквате каквито и да е теми с тях.

5. Мръсният

Мръсният пияница или познатите мъже или жени, които стават много занемарени и “евтини” след няколко чашки. Те са познати с плашещите и продължителни опити да съблазнят срещуположния пол, въпреки очевидна съпротива. Как да се справим с тях – ако сте притиснати от Мръсен пияница, може да повикате приятел на помощ или да им предложите да донесете още едно питие от бара и така да се измъкнете.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.