Карнавално шествие за Бабинден в Брестник

Втори протест срещу поскъпването на водата във Варна Добричлии правят интерактивна карта на дупките от ВиК-аварии

Арх. Здравко Здравков: Законът за София ще даде ясни регламенти по отношение на застрояването Най-високите сгради ще са в източния и западния край на града, каза главният архитект на София

Емил Кошлуков: БНТ не е на ръководството, нито на водещите. Още по-малко на една партия

Повишен интерес към достъпа до информация отчита Община Търговище

Родилното отделение в Благоевград с подарък от името на кмета д-р Камбитов

ТИР парна от мост на магистрала „Марица“

Гришо премина уверено през Кирьос и е на четвъртфинал на Аустрейлиън оупън (ВИДЕО)

Откриха ски сезона под връх Ком

Калоян Паргов: Вотът на недоверие разкрива слабите места в управлението и мобилизира БСП

Сирийските кюрди: Няма турски военни в Африн

Задържаха 19-годишен, опитал да подкупи полицаи с 50 лв.

В Бургас ражданията ще обърнат демографския срив Валери Симеонов на Бабинден в морския град

Български камион е катастрофирал в Унгария

Трио затворници, пуснати преди месец, са извършителите на взломовете в Разградско

Борисов: Проблемите са за Великобритания, не за нас. Ако искат гражданство, добре дошли са

 „Целият свят се дели, правят се нови разделителни линии, само за въоръжение се говори, а тук ме питат само за пенсии и за асфалт”. Това каза министър-председателят Бойко Борисов в петък в Кубрат, Разградско, където пристигна в късния следобед за откриване на новата многофункционална спортна зала, която е изградена по Програмата за развитие на селските райони.

Борисов поздрави ходжата и свещеника на тържеството и продължи техните думи, превръщайки ги в пожелание:” Господ да ни пази от катастрофи, беди и лоши неща, да дава просперитет на тоя край. Всеки от нас да се помоли на своя господ. В смесени региони, които не знам защо се наричат така, това е най-добрия начин – попът и ходжата да са заедно”, каза премиерът.

Той искрено се зарадва, че хората питат за новите пътища и ги увери, че не случайно минава в района, в който се асфалтират 60 км.

„Тези, които са минавали към Шумен, Венец, Дулово, Силистра знаят какво са пътищата. Преди година и нещо от Исперих ме питаха кога ще ги направим и тука. Ще удържим на думата си да направим, което е необходимо”, обеща пред присъстващите Борисов.

После той продължи по новината на деня за резултатите от допитването във Великобритания.

„Много англичани се чудят как да се върнат, проблемите са за Великобритания, не са за нас. Ще искат гражданство сигурно. Ние сме отворени, добре дошли са”, каза министър-председателят.

Той направи паралел между новата спортна зала и стари държавни сгради в близост, обещавайки да ги прехвърли на общината, за да станат по-хубави. Зарадва се и на много малки деца на празника за откриването на зала, за които трябвало да се създават условия.

След церемонията Борисов тръгна да инспектира пътя в ремонт Подайва – Самуил, в който в момента се влагат към 4 млн. лв.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.