Лола ди Мола на селфита за ДНК

Първите две кампании на Движението за национална кауза (ДНК) бяха представени в неделя пред приятели и съмишленици в столицата. Инициативите „Да създадем природа“ и „Направи го за България“ ще стартират в близките месеци, очакват ни рекордни кръщенета и светски кръстници.

Един от учредителите на неправителствената организация Андрей Арнаудов очаква вълна от селфита на тестове за бременност и снимки от видеозон на новите обединения от ДНК молекули до 1 ноември т.г. на фейсбук страницата на сдружението. За всяка споделена бременност от сдружението обещават да заделят минимум по 1 лев за подпомагане на двойките с репродуктивни проблеми в България.

Много популярни лица от различни сфери на българския живот присъстваха на официалното представяне на сдружението. Председателя на съюза на артистите в България Христо Мутафчиев откриваме във видимо добро настроение и приятна компания. Аленият цвят на ризата му логически завършва трибагреника, включен като връзка между двете нуклеотидни вериги на логото на организацията.

Сред гостите бе и другата част от продуцентското дуо - Иван Христов, с нежната си половинка. Основната идея на сдружението е особено близка на телевизионерите, които отглеждат у дома си 4 деца. Ирина Тенчева от години работи по проекти, свързани с репродуктивното здраве на българите, като заедно с Мария Гроздева и Ива Дойчинова е сред лицата на информационната кампания на учредената през 2014 г. фондация „Майки за донорство“ .

Популярната джаз изпълнителка също е в редиците на учредителите на ДНК сдружението, като основната кампания, по която обещава да работи, е „Да направим природа“. Идеята е облагородяването на общите площи в туристическите курорти с участието на бизнеса и общините, така щото да се промени обликът им, както и този на туристите. Облечена в усмивка и оптимизъм, Хилда Казасян е в компанията и подкрепата на продуцента Маги Халваджиян.

Любен Дилов-син също бе сред симпатизантите на ДНК организацията. Елегантното сако в ситно каре и симпатичната папийонка се чувстват доста удобно в компанията на синята основа на ризата и джинсите.

Световната шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева в компанията на съпруга си и журналистката Кристина Патрашкова. Спортното семейство има три деца, а самата г-жа Гроздева дава лицето и името си на стартиралата преди почти две години фондация „Майки за донорство“.

В чудесно настроение и с прекрасни тоалети Маргарита Михнева и Кристина Патрашкова бързат да заемат места в залата на хотел „Хилтън“. Анимираният десен на роклята на светската журналистка е особено подходящ за темата на събитието, а бохо шикът, който се носи от тоалета на г-жа Михнева, е преработен изключително елегантно. Дамите се подготвят отрано за обещаните масови кръщавки на родените в резултат на кампанията нови българчета през есента на 2017-а, готвени като вероятен рекорд на „Гинес“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл