Румен Порожанов: Земеделските производители трябва да получават справедлива цена за продуктите си

България на 56 място в класация на най-добрите страни в света

Скандал със зетя на Орбан може да струва на Унгария €43,7 млн. ОЛАФ готви глоба на Будапеща за злоупотреба с еврофондове

Фалстарт на делото срещу Ченалова

КЕВР: Спекулация са твърденията за драстично поскъпване на тока за бита

Съдът в Румъния определи като неприемливи части от промените в правосъдното законодателство

Предсрочни президентски избори във Венецуела до края на април

Еманюел Макрон ще се срещне с Доналд Тръмп края на април

Разпитаха американския правосъден министър във връзка с евентуалната руска намеса на изборите в САЩ

Българският филм „Ага“ ще закрие кинофестивала „Берлинале“

Организацията “Шалом”: Законът трябва да осигури право на собствена изява

Екатерина Захариева: ЕК е отпуснала средства за комуникационната сигурност на Западните Балкани

Хиляди левове се харчат за спасителни акции у нас

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в сряда, 24 янури 2017

Човек е убит след стрелба в гимназия в Кентъки

НАТФИЗ се рекламира пред кандидат-студентите чрез Брекзит: Родината е единственият сигурен и достоен пристан!

„ПРОРОК ЛИ СЕ ОКАЗА НАТФИЗ!?“ Съобщение с това заглавие разпространи до медиите Десислава Димитрова, пиарка на НАТФИЗ, от името на академията.

Публикуваме пълния текст без редакторска намеса и… без коментар:

В началото на 2016 г. Ректорът на НАТФИЗ проф. д-р Станислав Семерджиев и неговият екип инициираха кампанията за превенция над изтичането на младия интелектуален потенциал на страната зад граница – „Учи в България, завладей света!“. Кампанията подкрепиха стотици организации и хиляди частни лица от 13 различни градове на страната.

Референдумът във Великобритания постави хиляди млади българи в клопката на нова геополитическа и икономическа ситуация. Каква ще бъде съдбата на българските студенти, които се готвят за обучение в страни членки от Европейския съюз, след избора на британците да го напуснат? Как и при какви финансови условия ще започнат или довършат образованието си? Ще се променят ли параметри на квотите за университетите в страните членки? Съществува ли възможност да се завърнат и завършат образованието си в България? Имат ли все още време кандидат-студентите да кандидатстват у нас?

НАТФИЗ не е в състояние да отговори на всички въпроси, но предлага задоволителен отговор на част от тях и очаква разумния избор на младите българи! Двата факултета „Сценични изкуства“ и „Екранни изкуства“ се подготвят за прием на приблизително 200 студенти в над 20 програми.

Бакалавърските програми, из между които бъдещите възпитаници на Академията могат да избират са: Актьорство за драматичен театър, Актьорство за куклен театър, Театър на движението – Пантомима, Режисура за драматичен театър, Режисура за куклен театър, Сценичен и екранен дизайн, Театрознание и театрален мениджмънт, Филмова и телевизионна режисура, Филмово и телевизионно операторство, Филмов и телевизионен монтаж, Филмов и телевизионен звук, Фотография, Анимация, Драматургия, Екранни изследвания и журналистика.

Възможностите за магистратури са: Мениджмънт в сценичните изкуства, Театрално изкуство, Публична реч, Мениджмънт в екранните изкуства, Филмово и телевизионно изкуство, Естетика на приложната фотография.

Вече започна кампанията по записване за кандидатстудентски консултации. Първите формирани екипи започват занятия на 4 юни. Индивидуални и групови, консултациите ще продължат до края на август. Пълна информация може да се намери на сайта: www.natfiz.bg. Документи и заявления за кандидатстудентските изпити, ще се приемат между 22 и 26 август. По традиция изпитите се провеждат от 1 до 10 септември.

В условията на неизбежните промени, надвиснали върху Европейския съюз, родината е единственият сигурен и достоен пристан!

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.