Треньорът на „Левски“ Люпко Петрович: Още нови или сме мъртви

Треньорът на „Левски“ Люпко Петрович заяви след победата с 3:1 над „Септември“ (София), че има нужда от още нови играчи. „Сините“ подписаха с Димитър Пиргов, Хеан Деса, Иван Чворович и Антонио Аниете. Сръбският спец обаче се притеснява от честите контузии и от липсата на достатъчно играчи в защита. Именно заради това той поиска поне още две нови попълнения.

„Очаквам още попълнения и имаме необходимост от това - заяви Петрович. - Видяхте сами, че нямаме повече от два стопера. Когато един се контузи, ние сме мъртъв тим. Трябва Веселин Минев да играе на тази позиция, а така не става. Нуждаем се от още един добър централен бранител и играч, който би донесъл класа на отбора.“
След контролата със „Септември“ стана ясно, че защитникът Александър Александров е с разтежение. Бившият играч на „Лудогорец“ е поредният от тази зона на защитата, който има проблеми. Знае се, че Деян Иванов се възстановява от операции, а Сърджан Лукин също има оплаквания и се нуждае от интервенция. Бранителят страда от увреждане на сухожилието на едното коляно и трябва спешно да легне под ножа, в противен случай може травмата да прекрати кариерата му. Причини, които притискат Петрович, а той желае сигурност в защита.
В „Левски“ все още чакат развитие около трансфера на Абделах Зубир. Мароканецът е свободен агент, а около него душат румънските грандове от Букурещ „Стяуа“ и „Динамо“. Халфът постигна договорка с „Левски“, но синдикът на бившия му тим „Петролул“ (Плоещ) спъва финализирането на сделката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ