Добричлия осъди общината заради падане на леда

Интернет търговия е заплаха за защитените животни

Американска двойка осъди 30-годишния си син да се изнесе от дома им

Георги Вълев от “Килърите” не успя да осъди журналистка от Велико Търново Разходките на затворника от Ловеч до Велико Търново за заведените от него дела продължават за сметка на данъкоплатците

За първи път Пролетен базар на книгата ще е на открито

Николай Нанков: Има инвеститорски интерес от няколко чуждестранни фирми за Дунав мост 3

Започва мащабен ремонт на моста над жп линията в Стара Загора

Младоженци сключват брак на сватбена церемония в древноримски стил Над 220 реенактори от Италия, Украйна, Румъния и България идват на „Орел на Дунава” в Свищов

Оперираха гръцкия президент Прокопис Павлопулос

Двама души са пострадали при тежка катастрофа край Централни гробища в София

Председателят на КЕВР: Водата в София е една от най-качествените измежду столиците на ЕС

Депутатът от БСП Явор Божанков: МРРБ пое ангажимент за скоростна връзка между Горна Оряховица и АМ „Русе-Велико Търново”

Фоторепортерите на Варна с втора уникална изложба

57% от българите смятат, че страната е извлякла ползи от членството в ЕС

Осъдиха на две години затвор бившия премиер Никола Груевски

Финландци събират подписка за референдум за излизане от ЕС

Финландци започнаха да събират подписи за референдум за излизане от Европейския съюз. Според Финландска радио-телевизионна компания „Юлейсрадио” документът вече е подписан от около 10 хил. души.

Инициатор на петицията е Себастиан Тюнкюнен, ръководител на младежката организация на партия „Финландците”, която е част от управляващата коалиция в страната и се определя като евроскептична, информира БТВ.

В петък, когато станаха ясни резултатите от референдума във Великобритания, петицията във Финландия беше подписана от 3500 души.

„Европейския съюз само предизвиква хаос в Европа”, смята Тюнкюнен. Той предлага референдумът да се проведе през декември 2017 г.

Подобна инициатива имаше в страната и през 2013 г., но тогава подписката събра едва 30 хил. души при минимум от 50 хил., за да бъде разгледана подписката в парламента.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.