Водещият адвокат на Тръмп по „руското разследване“ подаде оставка

Подпалиха колата на полицейски шеф във Враца Съседният паркиран автомобил също бил на ченге

„Зебри“ убийци дебнат на пътя (обзор)

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 март 2018

Няма престъпление от шефката на САС Административният ръководител Даниела Дончева не е упражнявала натиск при решаване на дело

Ратко Младич обжалва присъдата си за военни престъпления

Без авансови плащания за болниците Предложението беше внесено от депутати от БСП

100 хил. шофьори може да останат без работа

Язовир Кърджали е на косъм от преливане

Инж. Дончо Атанасов, АПИ: Зимното поддържане е на добро ниво, проблем е огромният трафик на тежкотоварни автомобили

Президентът Радев: Близкоизточният конфликт може да бъде разрешен само чрез мирни двустранни преговори

Йоханес Хан: Силно осъждам употребата на сълзотворен газ в парламента на Косово

Мъж опита да се самоубие в холандския парламент, скачайки от балкона в пленарната зала

Заплатите у нас са 4 пъти по-малки от европейските

АПИ: Над 1000 машини почистват пътните настилки

Младежката организация на ГЕРБ в Търново проведе областно събрание, над 650 са членовете до момента

Цяла Европа се изправя пред предизвикателства, на които младите хора трябва да отговорят, тъй като именно на тях се полага борбата с популизма и евроскептицизма. Това каза пред членове на МГЕРБ от област Велико Търново националният координатор на младежката организация и народен представител Георг Георгиев.

“Ние сме тези, които имаме най-голяма възможност да черпим от ресурсите, които ни предоставя новото време и трябва да оценим това“, каза Георгиев и направи паралел с други страни, членуващи в ЕС, които не познават комунизма, не знаят нищо за ограниченията и затова са склонни да бъдат евроскептични. „В този ред на мисли младите българи могат да бъдат пример за това как работиш за нещата, в които вярваш и как се развиваш там, откъдето си“. Той подчерта колко много млади българи са се върнали от чужбина, виждайки че предизвикателствата, които стоят пред тях в други държави са много по-големи и как благодарение на правителството и водената от него политика, днес България предоставя големи възможности.

Георг Георгиев присъства във Велико Търново на областно събрание на МГЕРБ. На него областният клубен ръководител Георги Недев представи отчет за дейността на структурата през последната година, който бе посрещнат с аплодисменти от присъстващите. На форума, домакинстван от Недев, бяха обсъдени актуални теми.

Заедно с националния лидер на младежите, на събранието присъстваха Станислава Стоянова, Полина Христова и Михаела Иванова от НИС на МГЕРБ. Специални гости бяха народният представител Евгени Стоев и Деян Хаджийски, който е доскорошният областен координатор и настоящ почетен председател на регионалната структура.

Депутатът Евгени Стоев благодари на младежите за тяхната активност и заяви, че имат голям принос за успехите на ГЕРБ в региона, които са константа. „На 3 декември се навършват 10 години от създаването на ГЕРБ, нека ги посрещнем с 11-та победа“, пожела народният представител. Станислава Стоянова от националното ръководство на най-голямата политическа младежка организация у нас апелира към колегите си да продължават да бъдат толкова отговорни. Полина Христова и Михаела Иванова от НИС на МГЕРБ, според които областната организация е работеща, развива се и се разраства, пожелаха на колегите си все повече съмишленици.

652 в момента са членовете на МГЕРБ в област Велико Търново. След изборите от миналата есен младежката организация има свое сериозно представителство в местната власт. В национален мащаб в МГЕРБ членуват над 15 000 души, като само през последните 8 месеца са се присъединили 1600 човека. Структурата вече има 204 общински организации, амбицията е до края на годината да станат поне 250, каза Георг Георгиев, уточнявайки, че и сега в региони, където официално структура не е учредена, МГЕРБ има свои активисти, на които да разчита. ГЕРБ печели не благодарение на обещания, а на реална политика и резултати, категоричен е той.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.