Осъдиха бивша агрошефка, ощетила държавата и Берковица със земи за 4,6 млн. лева

Волен Сидеров: Валери Симеонов руши коалицията на Патриотите

Вижте от птичи поглед изграждането на комплекса Garitage Park в София (ВИДЕО)

Откриха 341 литра контрабандни препарати за растителна защита и 12 бутилки фреон на МП Капитан Андреево

Близо 1200 проверки на данъчните по Северното Черноморие Запечатаха ресторант за бързо хранене във Варна и механа в Шкорпиловци

Д-р Стефан Филев, директор на МОБАЛ-Велико Търново в отговор на твърдения на червен депутат: Няма закриване на болнични структури! Здравеопазването не е плод, зеленчук!

Българска връзка в скандал за нелегален трафик на оръжие в Гърция

Вторият най-успешен отбор в Шампионската лига идва за в чест на Гунди

Корнелия Нинова: Не е вярно, че сме се съгласявали да се продължават мерките по евтаназия на животните

Парламентът прие проекта за модернизация на Военноморските сили

Какви здравни вноски дължат българите в чужбина

Спипаха обявен за национално издирване извършител на престъпление

Задържаха трима надзиратели от варненския затвор

Вулканът Килауеа на Хавайските острови продължава да изригва

Депутатът от БСП Валентин Ламбев: Жителите на Камен спят с по три катинара на вратите заради престъпността

Младежката организация на ГЕРБ в Търново проведе областно събрание, над 650 са членовете до момента

Цяла Европа се изправя пред предизвикателства, на които младите хора трябва да отговорят, тъй като именно на тях се полага борбата с популизма и евроскептицизма. Това каза пред членове на МГЕРБ от област Велико Търново националният координатор на младежката организация и народен представител Георг Георгиев.

“Ние сме тези, които имаме най-голяма възможност да черпим от ресурсите, които ни предоставя новото време и трябва да оценим това“, каза Георгиев и направи паралел с други страни, членуващи в ЕС, които не познават комунизма, не знаят нищо за ограниченията и затова са склонни да бъдат евроскептични. „В този ред на мисли младите българи могат да бъдат пример за това как работиш за нещата, в които вярваш и как се развиваш там, откъдето си“. Той подчерта колко много млади българи са се върнали от чужбина, виждайки че предизвикателствата, които стоят пред тях в други държави са много по-големи и как благодарение на правителството и водената от него политика, днес България предоставя големи възможности.

Георг Георгиев присъства във Велико Търново на областно събрание на МГЕРБ. На него областният клубен ръководител Георги Недев представи отчет за дейността на структурата през последната година, който бе посрещнат с аплодисменти от присъстващите. На форума, домакинстван от Недев, бяха обсъдени актуални теми.

Заедно с националния лидер на младежите, на събранието присъстваха Станислава Стоянова, Полина Христова и Михаела Иванова от НИС на МГЕРБ. Специални гости бяха народният представител Евгени Стоев и Деян Хаджийски, който е доскорошният областен координатор и настоящ почетен председател на регионалната структура.

Депутатът Евгени Стоев благодари на младежите за тяхната активност и заяви, че имат голям принос за успехите на ГЕРБ в региона, които са константа. „На 3 декември се навършват 10 години от създаването на ГЕРБ, нека ги посрещнем с 11-та победа“, пожела народният представител. Станислава Стоянова от националното ръководство на най-голямата политическа младежка организация у нас апелира към колегите си да продължават да бъдат толкова отговорни. Полина Христова и Михаела Иванова от НИС на МГЕРБ, според които областната организация е работеща, развива се и се разраства, пожелаха на колегите си все повече съмишленици.

652 в момента са членовете на МГЕРБ в област Велико Търново. След изборите от миналата есен младежката организация има свое сериозно представителство в местната власт. В национален мащаб в МГЕРБ членуват над 15 000 души, като само през последните 8 месеца са се присъединили 1600 човека. Структурата вече има 204 общински организации, амбицията е до края на годината да станат поне 250, каза Георг Георгиев, уточнявайки, че и сега в региони, където официално структура не е учредена, МГЕРБ има свои активисти, на които да разчита. ГЕРБ печели не благодарение на обещания, а на реална политика и резултати, категоричен е той.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.