В Раковски разследват мистериозна смърт на 60-годишен мъж

Криминалистите от Районното управление в Раковски разследват мистериозната смърт на 60-годишен местен жител, който почина в линейката на път за пловдивска болница, след като бе открит в безпомощно състояние в събота около 22 часа на ул. "М.Добромиров" в квартал "Генерал Николаево" в града.

Сигналът бил подаден на тел. 112, а пристигналите незабавно на мястото на инцидента екипи на полицията и Спешна медицинска помощ открили травма на главата. Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група, която е извършила и повторен оглед по светло в неделя. По случая е образувано досъдебно производство, а работата по изясняване на фактите и обстоятелствата продължава. Разследващите от РУ-Раковски отказват да уточнят дали става дума за убийство или раната на главата на мъжа е получена вследствие на падане след алкохолен делириум в близката кръчма. Задържани за смъртта на 60-годишния мъж от Раковски за момента няма.

В ареста на РУ-Раковски обаче попадна 34-годишен криминално проявен жител на село Шишманци, който пробол с нож в гърдите 55-годишния си баща след пиянски семеен скандал, разразил се в събота около 13 часа. Пострадалият е настанен в спешното отделение на Университетска болница "Свети Георги"-Пловдив в тежко състояние и с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство и е уведомена Окръжна прокуратура - Пловдив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право