Коя е най-приятната за спазване диета?

Хашим Тачи очаква от Меркел да окаже натиск върху страните от ЕС, които не са признали Косово

Молдова планира да отвори посолство в Ню Делхи

ООН: Близо 2,3 млн. души са напуснали Венецуела заради липса на храна и лекарства

Турция повишава митата на внасяни от САЩ стоки

Ивица Дачич за президента на Косово: Лицемер, първо с оръжия разруши границата на Сърбия, сега иска промяната й

Не се потвърждава информацията за оцелял български шофьор от трагедията в Генуа

Агенция по вписванията: Нарушаването на работата на Търговския регистър не е свързано със злонамерена външна намеса или с инцидент в киберпространството

Търговският регистър започна поетапно да работи

Обявиха двудневен траур в Генуа

Църквата чества Успение Богородично

Президентът на Южна Корея иска да създаде общо икономическо пространство с КНДР

Днес отново слънце с максимални градуси между 30° и 35°

Земетресение с магнитуд 4,4 по Рихтер в южната част на щата Калифорния в САЩ

Полицията е обискирала три адреса след атаката край парламента в Лондон Нападателят е британски гражданин от чуждестранен произход 

Паркиране на инвалидно място излезе 200 лв.

Престой от 20 минути на паркомясто, определено за инвалид, излезе 200 лв. на шуменец. Ц.М. отишъл да пазарува в хипермаркет на бул.“Симеон Велики“ в Шумен с тойотата си и я паркирал на място, обозначено с пътен знак Д-21 – определено за хора с трайни увреждания.

По това време към 18,30 ч. на 5 февруари т.г. полицаи нагледали района, забелязали автомобила и решили да изчакат водачът му. Искали да проверят има ли документ, който му позволява да ползва специалното място. Към 18,55 ч., когато шофьорът свършил с пазаруването се натъкнал на униформените и не могъл да представи никакъв документ за инвалидно право. Така се стигнало до акт, а шофьорът не направил възражения. Когато видял обаче бомбастичната сума в наказателното постановление, атакувал в районния съд в Шумен.

Не оспорвал фактите, но настоявал, че деянието му е маловажно. Представил удостоверение, че получаваните му трудови доходи са близки до минималната заплата за страната. Освен това нямал никакви други пътни нарушения. Магистрати обаче потвърждават санкцията. Шофьорът нарушител има още един шанс, ако реши да обжалва и пред Административен съд.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.