Мъж, съсякъл куче от ревност, отива в затвора

Мъж, убил с брадва куче пред очите на дете, ще лежи в затвора 3 месеца, реши Районният съд в Лом.

Кошмарната история се разиграла на 7 май 2015 г. в село Якимово. А. Каменов, живеел на съпружески начала с Азалия С. в комуната на отец Иван в северозападното село. На 6 май обитателите на къщите на свещеника се събрали да празнуват заедно Гергьовден, хапнали и се почерпили.

Каменов, който работел като строител на свободна практика, обаче се разсърдил, че любимата му говори и танцува с други мъже. Когато се прибрали, строителят вдигнал страшен скандал на половинката си и, за да покаже колко е ядосан и жесток, грабнал брадва и съсякъл кучето на жената пред очите на непълнолетния й син Иво.

Случаят обаче се разчул и срещу екзекутора на животното започнало дело. Строителят изчезнал и се наложило полицията да го издирва с месеци, докато го открие. Пред съда А. Каменов се призна за виновен и сключи споразумение за три месеца затвор при първоначален строг режим.

Съдия Боряна Александрова прибави към присъдата на кучешкия убиец и още девет месеца затвор от стара условна присъда за хулиганство. Апашът ще лежи в килията една година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право