Мъж преби до смърт и изхвърли госта си след пиянски запой

46-годишен мъж от Разград е задържан за 72 часа за убийство на свой гост след запой. Убийството е станало още в четвъртък миналата седмица, а тялото на мъртвия гост Р. И. (57г.) било намерено на другата сутрин в градинка зад жилищна кооперация. Това съобщиха от Апелативна прокуратура във Варна чак в понеделник и допълниха, че следобед ще се гледа мярката за задържане на мъжа.

По тяхна информация убития Р.И. отишъл на гости на познатия си Н.Д., с когото често се събирали да пият. След значително количество алкохол, двамата се скарали и домакинът пребил жестоко по-възрастния си гост. След като другият престанал да дава признаци на съпротива, Н.Д. изнесъл тялото и го захвърлил в градинката, която била зад кооперацията му.

В информацията на прокуратурата се казва, че още в петък извършителят на убийството е бил разкрит и задържан. По неясни причини съобщението излезе чак в понеделник.

Запознати съобщиха за „Труд”, че двамата участници в трагедията били известни със запоите си. Домакинът обитавал наследствено жилище и нямал семейство. Често събирал събратя любители на алкохола на купони. Гостът, който загубил живота си също бил несретник.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право