Неприлично предложение за Англия

Английският отбор получи апетитна оферта в последната минута за екскурзия преди осминафинала срещу Исландия. Неприличното предложение бе отправено от исландска туристическа компания, която покани футболистите на съперника на безплатно посещение и морски излет с корабче за наблюдение на китове - една от забележителностите на Исландия. Промоцията обаче е валидна само при тръгване във вторник, тоест - англичаните могат да се възползват от нея само в случай на отпадане от Евро 2016.

"И без това няма да могат да се приберат веднага у дома при загуба от Исландия", твърдят от туристическата фирма. И добавят: "Представете си как биха ги посрещнали 60 милиона англичани, ако претърпят поражение срещу една държава с население 300 000 души! Ние сме гостоприемна страна и предлагаме на играчите на съперника да си починат тук и да гледат китове, а не какво пишат за тях британските вестници."

Исландците възнегодуваха срещу УЕФА за малкото отпуснати билети за мача срещу Англия - едва 4000. Полузащитникът Гилфи Сигурдсон заяви, че поне тройно повече фенове искат да гледат мача.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят