Кметът на Пловдив ожени треньора на "Марица" и негова волейболистка

Старши треньорът на женския волейболен тим на "Марица" (Пд) Иван Петков и състезателката на пловдивския клуб Таня Събкова са вече семейство. Двамата включиха в неделя вечер църковен и граждански брак в града под тепетата.

Таня и Иван се венчаха в пловдивската църква "Свети Иван Рилски" в квартал "Кършиака", където им кумуваха директорът на детско-юношеската академия на "Ботев" (Пд) Николай Киров-Белия и съпругата му. След това лично кметът на Пловдив Иван Тотев ги въведе в брачния живот и според светските закони на Република България в изящната градинска обстановка на хотел "Империал". Последва луд купон в ресторанта на хотела, където новото звездно спортно семейство на България изтанцува първия си танц като брачна двойка и под звуците на "Горчиво! Горчиво" Иван и Таня за пореден път си казаха: "Обичам те!".

Освен от техни роднини и близки сватбеното тържество бе уважено от целия женски волейболен тим на шампионките на България, ръководството на ВК "Марица" (Пд) и куп звезди от миналото и настоящето на българския волейбол.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини