Издъхна дядо, бит за 50 ст. за WC

Пенсионер от Шумен, който беше бит, заради неплатена такса за тоалетна, издъхна в болницата след 50 дни кома. 75-годишният Фахредин Н. не могъл да преживее тежката черепно-мозъчна травма и починал във вторник в интензивно отделение. Фаталната развръзка със сигурност ще промени обвинението на Марин М. /49г./, който повалил дядото с един удар.

Пенсионерът стана жертва на нелеп инцидент на 7 май, когато посетил градската тоалетна на Кооперативния пазар в Шумен. На излизане арендаторът на WC-то Ремзи К. си поискал таксата от 50 ст. Според една от версиите дядото казал, че е платил, но наемателят бил пил и нямал такъв спомен. Завързал се спор. Ремзи пък твърди, че посетителят направо отказал да даде стотинки. Двамата се сдърпали и арендаторът на тоалетната, който бил инвалид без крак, бил съборен на земята. В това време на помощ да си оправи сметката му се притекъл Марин, търговец със сергия за вещи втора употреба. Само с един удар той повалил пенсионера на земята и така се стигнало до тежката черепна травма. Към 16,30 ч. на мястото била извикана линейка, медици вдигнали пострадалия и той бил опериран по спешност.

Първоначално и наемател, и търговец били арестувани. Запис от близка камера изяснил ролите на задържаните мъже в инцидента.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини