Плащаме чрез мобилно приложение паркирането в София

ГЕРБ замрази спорни промени в НК Бизнесът се противопостави на еднаквия режим за корупционни престъпления

Икономистът проф. Димитър Иванов: 90% от икономиката ни се крепи на Гинки

Столетов, наший генерал, се яви на пощенска марка Солистите от Оркестъра за народна музика на БНР и Мистерията на българските гласове поздравиха гостите

Борисов в Брюксел: Социалното измерение на ЕС трябва да бъде засилено (ВИДЕО)

Пускат асансьор за 350 000 лв. в шуменската болница Министерско лъскане на коридори преди водосвета

Подписано е рамковото споразумение за поддръжка на родните МиГ-29

Тръмп бесен заради поредния теч на информация от екипа му Поздравил Путин за победата, въпреки препоръката на съветниците си

Петр Келнер купи „Теленор“ в България Компанията вече има един и същи собственик с Нова телевизия

Николо Коцев ще свири на Burgas Jam

МОСВ дари бездимна печка на спасителя на щъркелите от село Зарица

11 месеца затвор за грък, нападнал лекари в Петрич

Министър Ангелкова: Специален QR код ще информира потребителя за избрания от него туроператор, хотел или планински водач

Обявиха програмата на Първа лига до края на сезона, ясни са всички дербита

Полярно мече се роди в зоопарк в Шотландия

Гоце Делчев привлича италиански инвестиции

Ръководството на община Гоце Делчев проведе работна среща с ръководството със „Конфиндустрия България“, това е сдружение на италианското предприемачество в България, което от 16 години обединява италианската индустриална общност и към момента представлява над 300 италиански дружества, решили да развиват своята дейност у нас.

На срещата кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов запозна потенциалните инвеститори с характеристиката и дадености на общината.

„В нашия район има традиционно добри отношения с Италия, тъй като има няколко италиански инвеститори, които от години работят тук“, подчерта кметът.

На свой ред представителите на „Конфиндустрия България“ заявиха, че имат интерес да създадат по-добри контакти и широки връзки в района. По време на срещата бяха обсъдени възможностите за бъдещо сътрудничество чрез насочване на италиански инвеститори в района, както и чрез реализиране на съвместни европейски проекти.

„За нас е важно да създадем добра мрежа и контакти тук. Искаме да организираме повече срещи и да реализираме инициативи, тъй като намираме този район за изключително променен в последните години и с голям потенциал“, подчерта президентът на сдружението Пиетро Луиджи Гия.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.