54-годишен безработен изнасили 14-годишно момиче

Възрастен мъж е изнасилил малолетно момиче в монтанско село. Уплашеното дете е разказало за гаврите с него два дни след станалото, съобщиха от полицията.

Във вторник вечерта в Районното управление на МВР в Монтана постъпил сигнал, че 14 годишната М. Ц. е изнасилена в родното си село Лехчево. На мястото веднага заминала оперативна група криминалисти, които установили, че на 26 юни към 21 часа 54-годишният Камен М. примамил в закупена от него необитаема къща малкото момиче и със сила и заплахи го изнасилил. Скована от страх, М. споделила за случилото се с близките си чак на 28 юни.

Момичето е било прегледано и освидетелствано от гинеколог и съдебен лекар. По случая е започнало досъдебно производство. „Камен е от многолюдна ромска фамилия, която се е преместила в Лехчево през 90-те години на миналия век след жестоко убийство, в което са замесени част от мъжете в семейството. Камен се мотае отдавна из селото, нищо не работи. М. пък е дете на друга ромска фамилия и живее при баба си и дядо си. Ходи и на училище”, разказаха местни жители.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право