Недоволен шофьор плати глобата си за скоба на стотинки и нарита колата на ЦГМ

Недоволен шофьор плати глоба за поставена скоба на автомобила си на стотинки. Мъжът е паркирал на ул. "Св. Св. Кирил и Методий", но не е заплатил сума за престоя на автомобила, и ядосан е започнал да нанася удари върху автомобила на ЦГМ, стана ясно от фейсбук страницата на ЦГМ.

"Около 10.00 ч. днес при проверка по редовността на паркиране на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" след установяването на незаплатено кратковременно паркиране е поставена техническо средство тип "Скоба" на лек автомобил. Собственикът на автомобила е заплатил сумата от 30 лева на монети, като тя е била приета от служителите на "Център за градска мобилност" ЕАД без възражения.

На водача на лекия автомобил е направено предупреждение, че ако колата продължава да е паркирана на място, то следва да заплати за кратковременния си престой. Въпреки това при повторна проверка на автомобила по-късно се оказва, че отново няма направено заплащане чрез талон или чрез SMS.

След като е поставена нова скоба на автомобила, собственикът му е започнал да нанася удари върху автомобила на "Център за градска мобилност" ЕАД, за което има направен снимков материал, който е представен на полицията. Освен това собственикът на автомобила е сигнализирал полицията, че е бил ударен от автомобила на "Център за градска мобилност" ЕАД, което не отговаря на истината и е доказано от представения снимков материал.", пишат от ЦГМ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини