БФС се хвали с 19,1 млн. лв. Бюджет

Каракачанов изпрати 35-ия контингент в Афганистан с икона на Св. Георги

МЗ и областните болници се договориха за преструктуриране 200 млн. лв. са общите задължения на държавните болници, 57 млн. са вече просрочени

Хасковлията, който уби жена си от бой, вече е обвиняем Грозят го от 3 до 12 години затвор

НВУ ще подготвя кадри за управление на въздушното движение Атрактивната специалност е разкрита по договор между военния ВУЗ и РВД

Дават общинско жилище на вдовица без дом

Алианц заема водеща позиция в животозастраховането

По 20 000 лв. глоби за наркопроизводители

Уседналост до школото дава предимство на първолаци

Почти три години след трагедията Варненският окръжен съд реши: Три години затвор за гинеколог, причинил смъртта на бебе

Елена Йончева: Не работя за български, нито за чужди служби, премиерът Борисов би трябвало да има такава информация

Наложиха ограничения за Котленския проход Пътищата Твърдица-Елена и Сливен-Стара река - забранени за камиони

Клошарско „общежитие“ пламна на 19-ти етаж Запалена свещ е станала причина за пожара

ВМРО: Опасни секти и крайни учения настъпват в цялата страна Воеводите готвят напълно нов закон за вероизповеданията

Министър Ангелкова: Директната авиолиния София-Баку ще увеличи броя на туристите

Вътрешно-партийното допитване в БСП приключи още първия ден в десетки пловдивски села

Вътрешно-партийното допитване в БСП, целящо да се определи формулата за участие на партията в президентските избори, приключи още в края на първия ден в десетки села от Пловдивския регион, въпреки че членовете на Столетницата можеха да упражнят своя вот до 3 юли, похвалиха се от червената областна централа.

Повечето селища, в които гласуването вече е приключило на 100%, са в общините Първомай, Садово и Карлово. Над 80% са гласувалите до вторник вечер в Община Съединение, а над 75% – в Община Куклен.

„Според предоставени данни масово гласуват членовете на партията в активна възраст, а за по-възрастните членове са регистрирани подвижни секции. Социалистите са мъдри хора, затова искаме и се опираме на тяхното мнение и вярвам, че заедно, сплотени в една идея и в колективен дух, а не с еднолични решения, ще постигнем своя общ успех. В Община Куклен част от поддръжниците ни са поискали и да станат членове заради демократичността на процесите и вземането на решения в БСП“, коментира Георги Гергов, областен лидер на БСП-Пловдив и член на Изпълнителното бюро на Националния съвет.

Според Гергов е дошло „времето да се чуят ясно гласовете на партийните членове, които да кажат дали БСП да се яви самостоятелно на президентските избори или ако е в коалиция, кои да са левите или центристки партии, с които да се преговоря за подкрепа“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.