Линдзи Вон иска семейство, но не може да си уреди мъж

"С удоволствие ще бъда майка. Просто...не знам...Сякаш първо ще трябва да си намеря мъж", каза звездата на женските алпийски ски Линдзи Вон пред CNN. 

"Определянето на срещи е трудно. Повечето нормалните мъже са твърде сплашени, а мъжете, които имат увереност, са твърде самоуверени. Много е трудно, аз самата не съм определила пътя си." - допълни още Линдзи.

Вон, която излизаше с мегазвездата на голфа Тайгър Уудс от 2013 до 2015 г. твърди, че е наясно с това какво търси в бъдещия си партньор.

"Искам някой, който е самоуверен, но няма твърде развито его. Някой, който ще подкрепя всичко, което правя и няма да ме дърпа назад. Някой, който ще ме насърчава да правя каквото искам и, каквото е добро за мен, за кариерата ми на скиор и за живота ми." 

Тя се шегува, че решението ѝ на кого ще се спре ще се определи от това дали избраникът ще спечели баща ѝ. "Да се разбира с баща ми ще бъде най-голямото предизвикателство. А също трябва да обича кучета. Ако не - не става."

Вон споделя още, че главната причина, поради която не е пътувала към Рио за летните олимпийски игри е, че се страхува от вируса зика. "Няма да отида. Имам още много да тренирам, а и малко се притеснявам заради зика. Ще ги гледам от дивана си. Харесвам тенис, гимнастика, плуване, а приятелите ми харесват Миси Франклин. Ще я гледам." 

31-годишната Линдзи е една от най-добрите състезателка по ски алпийски дисциплини, олимпийска шампионка в спускането от Ванкувър 2010, двукратна световна шампионка от Вал д'Изер 2009, четирикратна носителка на Световната купа (2008, 2009, 2010, 2012). Има също бронзов медал в супер-гигантския слалом от Ванкувър 2010 и сребърни в супер-гигантския слалом от световните първенства в Оре (2007) и спускането в Оре и Гармиш-Партенкирхен (2011). 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица