Общината глоби пловдивчанин, гледал кози над нормата Половината били на родителите му, но това не проработи в съда

Автокрадецът Яро получи една година затвор Възможно е да не лежи и един ден, ако се признаят престоите му под стража и под домашен арест

Арестуваха мъж за блудство в кв. „Бъкстон“ в София

Пореден сблъсък между Елена Йончева и Делян Добрев – този път в парламента

Филмът „Формата на водата“ получи 13 номинации за наградите „Оскар“

5 години затвор за сериен нападател на жени

Йордан Цонев: „Недоразумение“ говори с менторски тон на ДПС, една партия със заслуги за мира и демокрацията

КЗД се самосезира за насилието в дом за деца с увреждания в Габрово

Цветанов: Когато управлява БСП, контрабандата е с най-високи нива

Корнелия Нинова: Няма досъдебно производство срещу Елена Йончева, срещу Валери Симеонов има две

Григор аут от Мелбърн, клатят го в ранглистата

Валери Симеонов: Корнелия Нинова се превръща в една политическа Анита Мейзер Вотът на недоверие е нещо инфантилно, посочи вицепремиерът

МТV се връща във Варна Обещава още по-грандиозен концерт през 2018

Премиерът Борисов разговаря със Заев за активизиране на работата по транспортната инфраструктура

Влагат 750 000 лева в благоустройство на населените места край Велико Търново 450 000 лева е фондът към програма „Местни инициативи“

Въвежда се организация на движението за бул. „Черни връх” в участъка от ул. „Тодор Каблешков” до ул. „Акад. Иван Буреш”

Въвежда се организация на движението за бул. „Черни връх” в участъка от ул. „Тодор Каблешков” до ул. „Акад. Иван Буреш”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 00.00 часа на 6.07.2016 г. до 24.00 часа на 19.12.2016 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. „Черни връх” между ул. „Тодор Каблешков” и ул. „Акад. Иван Буреш”. От 04.30 часа на 6.07.2016 г. до 24.00 часа на 19.12.2016 г. се променят маршрутите на автобусни линии №№ 64, 66, 93, 98,122 както следва:
– Автобус № 64 – от кв. „Драгалевци”, по ул. „Папрат”, по бул. „Черни връх” скъсена до кръговото на Околовръстен път и обратно по същия маршрут.
– Автобус № 66 – от кв. „Драгалевци”, надясно по ул. „Папрат”, по бул. „Черни връх”, наляво по Околовръстен път, надясно по бул. „България”, надясно по ул. „Тодор Каблешков” до обръщателно ухо в ж.к. „Гоце Делчев” и обратно по маршрута.
– Автобус № 93 – от кв. „Драгалевци”, надясно по ул. „Папрат”, по бул. „Черни връх”, наляво по Околовръстен път, надясно по бул. „България”, надясно по ул. „Тодор Каблешков” до обръщателно ухо в ж.к. „Гоце Делчев” и обратно по маршрута.
– Автобус № 98 – по ул. „Папрат”, по бул. „Черни връх”, надясно по Околовръстен път, наляво по бул. „Симеоновско шосе, по ул. „Стоян Михайловски, площад „Велчова завера, бул. „Свети Наум”, наляво по бул. „Черни връх”, наляво по бул. „Никола Вапцаров”, по бул. „Пейо К. Яворов”, надясно по бул. „Стоян Михайловски”, бул. „Симеоновско шосе” и обратно по маршрута си.
– Автобус № 122 – от обръщателно ухо в ж.к. „Гоце Делчев” по ул. „Тодор Каблешков”, наляво по бул. „България”, наляво по Околовръстен път, надясно до Лифт Симеоново и обратно по маршрута.

Автобусите ще спират на всички съществуващи спирки с изключение на автобусите от линия № 66. Те ще спират на спирки с код: 1456 „Разклона за кв. Драгалевци” с код: 2597 „ж.к. Водолей“ и на кодове: 0599 и 0600 „ж.к. Гоце Делчев” в променения участък.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.