Борисов: Отравянето на Скрипал трябва да се разкрие, защото всички ще се страхуваме от такъв газ в Европа

Несъбраните вземания от ДДС по ревизионни актове са 5,8 млрд. лв.

Временно е затворен пътят Русе – Бяла, в района на Две могили

Арестуваха 33-годишен мъж, контактувал с малолетни в интернет, докато осъщестява сексуалните си желания

“Рома” обезкърви Босна за България

Двама тежко ранени при катастрофа на пътя Варна-Добрич

Съмнителен пакет в лагера на турски спасители в Монтана вдигна по тревога МВР

Промяна в правилата за управление на електроенергийната система ще позволи на бизнеса да участва в осигуряване на студен резерв

Държавният глава Румен Радев на официално посещение в Палестина (СНИМКИ)

Катастрофа между автомобил и снегорин на магистрала “Марица”, един човек е пострадал

Дженифър без секс цяла година

Хърватското правителство прие Истанбулската конвенция

Саркози заяви, че обвиненията в корупция срещу него са лъжа и манипулация

Вижте кои са предложените от председателя Пламен Георгиев за членове на новата комисия за борба с корупцията

Възстановено е движението на влакове в междугарието Долна Махала – Карлово

Въвежда се организация на движението за бул. „Черни връх” в участъка от ул. „Тодор Каблешков” до ул. „Акад. Иван Буреш”

Въвежда се организация на движението за бул. „Черни връх” в участъка от ул. „Тодор Каблешков” до ул. „Акад. Иван Буреш”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 00.00 часа на 6.07.2016 г. до 24.00 часа на 19.12.2016 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. „Черни връх” между ул. „Тодор Каблешков” и ул. „Акад. Иван Буреш”. От 04.30 часа на 6.07.2016 г. до 24.00 часа на 19.12.2016 г. се променят маршрутите на автобусни линии №№ 64, 66, 93, 98,122 както следва:
– Автобус № 64 – от кв. „Драгалевци”, по ул. „Папрат”, по бул. „Черни връх” скъсена до кръговото на Околовръстен път и обратно по същия маршрут.
– Автобус № 66 – от кв. „Драгалевци”, надясно по ул. „Папрат”, по бул. „Черни връх”, наляво по Околовръстен път, надясно по бул. „България”, надясно по ул. „Тодор Каблешков” до обръщателно ухо в ж.к. „Гоце Делчев” и обратно по маршрута.
– Автобус № 93 – от кв. „Драгалевци”, надясно по ул. „Папрат”, по бул. „Черни връх”, наляво по Околовръстен път, надясно по бул. „България”, надясно по ул. „Тодор Каблешков” до обръщателно ухо в ж.к. „Гоце Делчев” и обратно по маршрута.
– Автобус № 98 – по ул. „Папрат”, по бул. „Черни връх”, надясно по Околовръстен път, наляво по бул. „Симеоновско шосе, по ул. „Стоян Михайловски, площад „Велчова завера, бул. „Свети Наум”, наляво по бул. „Черни връх”, наляво по бул. „Никола Вапцаров”, по бул. „Пейо К. Яворов”, надясно по бул. „Стоян Михайловски”, бул. „Симеоновско шосе” и обратно по маршрута си.
– Автобус № 122 – от обръщателно ухо в ж.к. „Гоце Делчев” по ул. „Тодор Каблешков”, наляво по бул. „България”, наляво по Околовръстен път, надясно до Лифт Симеоново и обратно по маршрута.

Автобусите ще спират на всички съществуващи спирки с изключение на автобусите от линия № 66. Те ще спират на спирки с код: 1456 „Разклона за кв. Драгалевци” с код: 2597 „ж.к. Водолей“ и на кодове: 0599 и 0600 „ж.к. Гоце Делчев” в променения участък.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.