Нина Ставрева, кмет на Каварна: Юлското слънце на Камен бряг ще бъде посрещнато с група Jeremy

"Юлското слънце на Камен бряг ще бъде посрещнато с група Jeremy." Това каза за Радио „Фокус” – Варна кметът на Община Каварна Нина Ставрева.

Хедлайнър ще бъде именно създадената в Каварна група Jeremy, нашумяла с участието си в международния конкурс „International Songwriting Competition” и с това, че бе избрана да подгрява самите Queen за три от датите на актуалното им турне.

"Двама от членовете на групата са родом от Каварна, така че за нас ще е изключителна чест да се насладим на изпълнението им, а слънцето ще посрещнем с едноименната песен на Юрая Хийп от 1971 година. На сцената край скалистия бряг ще се качат още бандите No Planet, Ivo Ruev Band и Pleasure”, уточни Нина Ставрева.

Тя увери, че са предприети всички мерки за обезпечаване на сигурността по време на събитието, като са уведомени съответните институции.

„На терен ще присъства и линейка с медицински екип и автомобил на пожарната. Разбира се е предвидено и полицейско присъствие, което ще осигури необходимата охрана и ще съблюдава за нормалното протичане на мероприятието”, подчерта кметът.

Нина Стaврева изрази надежда, че всички присъстващи фенове на брега на Камен бряг ще получат едно запомнящо се емоционално зараждане при посрещането на първоюлското слънце.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура