Захарова: Зеленски реши да довърши последните украинци с пари на САЩ

Украинският президент Владимир Зеленски примамва последните украинци от парите на Вашингтон, за да довърши и тях. Това написа официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова. В канала си в Telegram тя коментира забраната на украинското външно министерство за всякакви консулски действия в чужбина за мъже на възраст от 18 до 60 години. Ще могат да се издават само документи за връщане в Украйна.

Според Захарова сега светът е свидетел на „изтриването на украинците“ от западните елити и изпълнителите на техните решения – Владимир Зеленски и псевдоукраинската банда.

„През всичките тези години в правителството и управляващите кръгове на Украйна не е имало украинци, страната се е управлявала от хора, които исторически никога не са имали нищо общо с нея”, подчерта Захарова.

„Сега, когато по-голямата част от Украйна беше разграбена, плячката беше отнета, историята беше пренаписана и паметниците бяха унищожени, ние преминахме към физическото унищожение на местното население.”

Според Захарова това напомня ситуацията с индианците в Северна Америка, които бяха избити с десетки хиляди.

„Остров Манхатън беше купен от индийците за мъниста, но украинците дори не получиха мъниста - само американска примка около врата им. Сега Зеленски, използвайки парите на Вашингтон, примамва последните украинци, за да ги довърши”, коментира още Мария Захарова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят