Каквато колата, такъв и велосипедът

Купувачите на луксозни коли са взискателни и претенциозни натури, които държат на високото качество във всички сфери на живота. Затова автомобилните компании им предлагат различни премиум продукти, свързани с ползването на превозното средство.

Разнообразието от аксесоари и оборудване за моделите на BMW и MINI бяха представени у нас на специално събитие. Това са системи за комфорт и безопасност, грижа за интериора и екстериора на автомобила, велосипеди, механизми за товарене и транспорт, спортни и лайфстайл колекции.

Клиентите на двете марки могат да разчитат на същото високо качество и дизайн като автомобила, независимо дали става дума за багажник за покрива, детско столче, раница или обувки. Всички стоки са специално конструирани и разработени. Сред тях са оригинални алуминиеви джанти, съобразени с характеристиките на всеки модел, които повишават динамиката и ефективността. Също и оборудване като лесна за монтаж сгъваема масичка за задните седалки с регулируема височина и наклон, snap-in адаптер за смарт телефон, който позволява ползване на функциите за забавление и комуникация през i-drive системата на автомобила и благодарение на индуктивната връзка с външната антена осигурява възможно най-добрата свързаност с мрежата на оператора, дори и в райони със слаба връзка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика