Цветан Цветанов: България днес се нуждае от укрепване на системните партии

"България днес се нуждае от укрепване на системните партии, това са партиите, които могат да носят отговорност за всички решения, които се вземат в страната", заяви пред журналисти в Шумен Цветан Цветанов.

"Когато има системна партия, това означава, че има реален политически живот. В Шумен днес приемаме 130 членове, малко по-късно в Никола Козлево още 200 нови членове, това ни дава самочувствието, че се движим в правилната посока – диалог с всички, независимо от различните мнения", коментира председателят на ПГ ГЕРБ.

Цветанов уточни, че в политиката трябва да имаш изкуството да правиш компромиси, да не бъдеш конфликтно настроен към различното мнение, а да признаваш и това, което можеш да постигнеш с тези, които не са на 100% съгласни с твоята идея.

"В тази посока ГЕРБ си е направил изводи от първия мандат в управлението, от участието в 41-вия парламент и това смятам, че е по-правилното - да се съобразяваме и да имаме диалог с всички", отбеляза Цветан Цветанов.

Той е в града за участие в годишното отчетно събрание на Жени ГЕРБ-Шумен. Цветан Цветанов ще раздаде и членски карти на над 100 новоприети членове на ГЕРБ от Шумен. По-късно той ще се срещне с жителите на Нови пазар, а от 16,00 часа в село Вълнари, община Никола Козлево, ще връчи членски карти на новоприети членове на партията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика