Роналдо най-търсен и в порносайтовете

Националът на Португалия Кристиано Роналдо безспорно е най-голямата звезда на европейското първенство и логично предизвиква най-голям интерес сред феновете. Той постоянно е преследван от фенове за автографи, а двама дори нахлуха на терена, за да го докоснат. Единият успя и дори си направи селфи с играча. Другият нямаше този късмет и бе арестуван.

Роналдо обаче се оказа, че е най-популярен сред футболистите не само на терена, а и в една доста по-различна насока. Вестник „Дейли стар“ е направил проучване, според което португалската звезда на „Реал“ (Мадрид) е най-търсеното име за футболист в търсачките на... порносайтовете. Откъде въпросните страници разполагат с някакви подобни видеа на Роналдо и дали изобщо има такива, както и защо феновете търсят подвизите му точно там, не се дават обяснения от изданието. Но търсенията за него там са милиони. След него най-търсени са две други звезди от Евро 2016 - Мануел Нойер и Тони Кроос.

Едни търсят в нета, други в реката. Водолази намериха хвърления от Кристиано Роналдо микрофон. Португалският телевизионен канал CMTV, чийто репортер изнерви играча на европейското и впоследствие видя как футболистът хвърли микрофона му в близко езеро, се бе заел със задачата. Странно или не, след като микрофонът на журналиста бе намерен, той ще бъде продаден на търг, а събраните средства - дадени за благотворителност.

Всичко това преди големия сблъсък между Роналдо и съотборника му в „Реал“ (Мадрид) Гарет Бейл. На 6 юли Португалия и Уелс се изправят един срещу друг на полуфинал на Евро 2016. Двамата ще са съперници за шести път. В предните пет двубоя победител е бил... тимът на Роналдо. Португалецът има три успеха над Бейл с екипа на „Манчестър Юнайтед“ и две победи с бялата фланелка на „Реал“ (Мадрид).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят