Планирайте море до 12 септември Есенен полъх от следващата седмица, температурите падат с 10 градуса

Financial Times с нов проект в България

Пропука се най-дебелият лед в Арктика

САЩ замрази руски активи за стотици милиони долари

Апаш с 13 присъди осъди прокуратурата Рецидивистът искал 25 000 лева, получи 2500 лева

Депортираха нацистки военнопрестъпник САЩ предадоха Якив Палий на Германия

Потвърдиха гаранцията от 50 хиляди лева за Бенчо Бенчев

Сърбия може да върне задължителната военна служба

Клоп не иска и да чува за титла

Няма външни наранявания по трупа на изхвърленото бебе на сметището край село Гарваново

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 22 август 2018

Фен с килим хит в Русия

„Байерн“ иска Гризман на всяка цена

Бордът застана зад Моуриньо

Премиерът Борисов: Няма да угаждаме на БСП на всеки шест месеца да правим предсрочни избори

800 лeва кредит за лечение теглят българи

Средно по 800 лева кредит за лечение теглят българите, показват данни на TBI Bank предоставени на „Труд“. От финансовата институция уточняват, че това най-често са хора над 40-годишна възраст и не са редки случаите, в които използват заема за зъболекар или козметични услуги.

Около 2150 лв. пък е средният размер на кредитите за ремонт на жилището. Потребителите на такива заеми са на възраст между 35 и 55 г., казват още от банката.

Припомняме, че през май анкета сред 1100 потребители във фейсбук на страницата на TBI показа, че ако имат 1000 лв., по-голямата част от запитаните нашенци ще ги дадат, за да отидат на почивка – 25%, докато 12% биха изразходвали сумата за ремонт на банята или детската стая.

След грижата за семейната почивка и обновяването на жилището най-много отговори събра лечението на различни заболявания, включително ходенето на стоматолог – 6%, 5 на сто от анкетираните бяха желаещите да вложат парите за образование, а около 4% от хората биха дарили сума от 1000 лв., ако я имат в допълнение към бюджета си.

Анализ на банката показва, че клиентите вече не са активната страна, т.е. не търсят сами информация за нови услуги и изгодни оферти за кредити, а напротив – очакват непрекъснато да бъдат информирани за различните възможности и услуги на банката, да могат да имат достъп до финансиране и да комуникират с банката през различни канали и по всяко време. В същото време обаче хората вече имат по-голяма увереност да купуват стоки, да извършват други дейности, които изискват финансиране от страна на банките.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.