Нумерологичната прогноза на Ели Маринова за днес

Правило за намиране на личните години, месеци и дни: 2016 е 9-а универсална година. На тази база изчисляваме стойността на лична година, месец и ден. За личната година събираме числото на универсалната (9) със сбора на месеца и деня на раждане. За личния месец събираме числото на личната година с това на текущия месец. За личния ден към числото на личния месец прибавяме числото на текущия календарен ден.

Как да изчислим?

Числото на Универсалната година се получава, като съберем всички съставящи я цифри. Например 2016 година е 9 универсална година, защото 2+0+1+6=9.

За да намерим числото на Личната си година, събираме числото на универсалната със сбора на месеца и деня на раждане и редуцираме до едноцифрено число. Например - аз съм родена на 13 август (13+8=21, а 2+1=3). За мен 2016 година е 3-та лична година, защото 9 унив.г.+3=12, редуцирано до 3.

За да намерим числото на Личния си месец, събираме числото на личната година, в случая 3, с това на текущия месец, в случая 7, и редуцираме до едноцифрено число. За мен месец юли 2016 година е 1-ви личен месец, защото 3 л.г.+7 календарен месец = 10 (т.е. 1) л.м.

За да намерим Личния си ден, към числото на личния месец прибавяме числото на текущия календарен ден и редуцираме до едноцифрено число. За мен 4 юли е 5-и личен ден (1 л.м.+4 календарен ден = 5).

Понеделник, 4 ЮЛИ 2016 г.

Ден на Луната, гадателски дела. Добре е да облечете дрехи в бяло и зелено, да си сложите сребро с перли, седеф, нефрит, лунен камък.

Личен ден 1. Нова седмица, ново начало, но моля, внимавайте, има опасност денят да е напрегнат. От вас ще бликат нови идеи, ще бъдете вдъхновени и амбицирани да постигате целите си, но едва ли ще успеете да завършите каквото и да е. Не забравяйте за търпението и за доброто поведение, постарайте се да бъдете концентрирани и дисциплинирани. Възможно е да проявите интерес към високите технологии, да работите с остри и режещи инструменти. Бъдете толерантни и тактични с хората около вас.

Личен ден 2. Ако днес сте търпеливи, тактични и дипломатични и работите в съгласие с околните си, е възможно да си осигурите чудесен старт на седмицата, добра закрила или добро материално обезпечение. Това е ден за натрупване на знания или на материални блага. Ако се вслушвате в думите на близките, ще се сдобиете с важна за вас информация, което от своя страна ще ви помогне да постигнете някакъв успех. През този ден ще имате възможност и за романтика и сантименталност.

Личен ден 3. Днес може да се срещнете с много полезен за вас човек. Ще сте по-общителни, ще флиртувате, ще търсите полезни връзки при решаване на даден проблем. Възможно е да ви се наложи да се срещнете с администратор или държавен чиновник. Има опасност да се възпротивите на някакви правила, които ще сметнете за досадни и формални, а това може да доведе до проблеми. Днес е добре да държите под око ключовете, телефона, парите и документите си.

Личен ден 4. Денят ще е доста напрегнат, той ще премине под знака на категоричните изисквания за изпълнителност и дисциплина. Съобразявайте се с формалностите и ограниченията, с организацията и системността. Подредете всичко около себе си, преразгледайте бюджета си. Информирайте се предварително за това, което ви предстои. Бъдете внимателни с околните, защото четворката поражда вражди и пречки, твърде големи ограничения или самоограничаване. Внимавайте къде и как съхранявате парите и документите си.

Личен ден 5. Ден за реклама и комуникация, за мода и козметика, за приключения и новаторство. Ден за подмладяване, промени, пътуване и свобода. Пазарувайте и флиртувайте. Не стойте на едно място, защото добрите възможности няма да ви споходят вкъщи. Отидете на кино или на театър, срещнете се с приятели и си направете снимка за спомен или кулинарен експеримент. Но внимавайте да не сте твърде повърхностни и от бързане да не изпреварите късмета си.

Личен ден 6. Днес ще имате сериозни ангажименти и отговорности, но е напълно възможно да имате и материални придобивки. Възможно е да се занимаете и с правен, имуществен или здравословен проблем, ваш или на ваш близък. Има вероятност да бъдете ангажирани с проблеми във връзка с образованието. Не започвайте нищо, което не можете да завършите същия ден, информирайте се за това, което предстои, за да си спестите неприятните изненади. Вечерта ще е в комфортна и класическа обстановка.

Личен ден 7. Има вероятност от изненади и неочаквани случки. Въпреки изненадите, ще се наложи да се занимаете с непосредствените си задължения, и то без бавене. Бъдете точни и прецизни. Денят е подходящ за пътувания и авантюри. Възможно е да намерите решение на стар, нерешен досега проблем, да разкриете някаква тайна. Ако се почувствате малко самотни, позвънете на приятел и го поканете на разходка. Опитайте се да въведете в ред чувствата си. Вечерта ви очаква приятна изненада.

Личен ден 8. Днес ще трябва да впрегнете силата си за разрешаване на материални проблеми, действайте смело и разумно. Ще имате работа с пари или материални ценности в по-голям мащаб. Възможни са придобивки или нови поръчки за работа. Това е ден за производство на материални блага, за уреждане на материални или финансови дела, за реализиране на проекти. Не поемайте излишни рискове.

Личен ден 9. Днес ще сте по-емоционални от друг път и може би ще сте малко мнителни, дори ревниви. Вместо да се чудите кой какво е направил или казал, просто си свършете работата. Ще сте много убедителни и ще успеете да прокарате своя идея, но трябва да сте тактични и търпеливи. Доверете се и на интуицията си. Ще е добре да приключите делата си от предишните дни. Денят е подходящ за благотворителност и за контакти с големия свят, за срещи с приятели, за поднасяне на подаръци, ако има повод за това.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл