Купонът на Преслава мина без Галена

Попфолк изпълнителката Преслава празнува своя 32-ри рожден ден с щуро ВИП парти в столична дискотека миналата седмица. Още от сутринта певицата получаваше множество поздравления от фенове и колеги. Най-големите й почитатели сътвориха специален видеоклип, изпълнен с трогателни пожелания, но една от най-обсъжданите честитки бе тази на фолк дивата Андреа, показа проверка на „Зодиак“.

Във фейсбук певицата пожела на рожденичката винаги да бъде номер едно. Това даде повод отново да тръгне клюката за скандала между доскорошните приятелки Преслава и Галена. Той се разрази след връчването на Годишните музикални награди на телевизия "Планета“, където за седма поредна година изпълнителката на „На тебе не отказвам“ грабна приза „Певица на годината“. Въпреки че й присъдиха куп награди, Галена не отиде на награждаването, почувствала се недооценена, след като не получи най-голямото отличие. След тази случка двете певици престанаха да си говорят. Очевидно враждата им не е стихнала, тъй като засегнатата не уважи рождения ден на колежката си.

Въпреки нейното отсъствие купонът беше от класа и продължи цял ден и цяла нощ. Началото бе дадено в турски ресторант, където звездата духна свещичките в компанията на целия си екип от фризьори и стилисти. В по-късните часове на нощта певицата покани най-близките си приятели в софийски клуб. Сред тях бяха колегите й от попфолка Андреа и Фики. Преслава съчета празника със свое участие, така че и феновете й да имат възможност да се забавляват с нея. Фолк дивата се раздаде на повече от 100 процента, тъй като не спря да пее и танцува до ранни зори.

Всички гости на заведението бяха приятно изненадани, когато Стораро-младши и Андреа се присъединиха на сцената и заедно с рожденичката изпяха най-големите си хитове. Най-много танци сподели Преслава именно с младия Фики, което отново възроди слуховете, че двамата имат афера. Певицата на годината имаше и друг повод да празнува - появата на най-новия й проект „Няма да ти пиша“, който се превърна в абсолютен хит само за една нощ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица