Унищожиха над 25 млн. контрабандни цигари и над 1,5 тона тютюн

МВнР: Към момента няма данни за пострадали българи при жп катастрофата в Турция

Президентът Радев: Има сериозни проблеми в изборния процес

Страсбургският терорист отмъщавал за „падналите в Сирия ислямски братя“

Жертвите на влаковата катастрофа в Турция станаха 9, включително трима машинисти

Гръцките земеделци загряват тракторите за Коледа

Продажбата на електронни винетки започва от понеделник

Заловиха ученичка, надраскала колата на учителка с обиди Изписала с пирон „боклук“ и „френга“

Александър Ваклин: Изтеклите разговори отразяват случилото се през април

73-годишен санданчанин преряза вените си,бил болен от рак

Бившият гл. счетоводител на Баневи в „Полимери”: Пари за заплати на работниците не са отивали за лични нужди на семейството

Две убийства за една нощ в Атина

Ирландският посланик Майкъл Форбс посети Банско

Николай Банев: Разследването е като селска вечеринка Невъзможно било в международна банка да бъдат вкарани изпрани 600 млн. евро

Прокуратурата обвини шест длъжностни лица от АПИ за катастрофата при тунел „Ечемишка“, при която загина жена

Полицията награди граждани, журналистите – добри ченгета

Директорът на ОД на МВР в Сливен старши комисар Чавдар Божурски награди граждани, помогнали за разкриването на престъпления. Благодарствените плакети бяха връчени по случай празника на МВР.

Получиха ги четирима мъже от сливенското с.Младово за проявената от тях доблест. В новогодишната нощ срещу 1 януари 2016г. Тодор Маринов, Слав Славов, Панайот Стоянов и Тихомир Тихов заловиха опасни, въоръжени крадци и ги предадоха на полицията. Плакет получи и Виолета Славова за изпълнения си граждански дълг. С помощта на жената бе задържан престъпник, съпричастен към 3 телефонни измами на територията на града.

С голямата награда „Полицай на годината” бе удостоен криминалистът Мирослав Стоянов за реализираната през 2015 г. разработка, при която бе предотвратено засаждането на големи количества канабис и създаването на плантация за дрога под връх „Българка” в Сливенския балкан.

Отличието връчи кметът на Сливен Стефан Радев. Наградата е учредена от сливенската журналистическа колегия съвместно с пресцентъра на ОД на МВР в града и се присъжда от години на полицаи за добрата им служба. За календарната година и за всеки месец се излъчва по един носител, който се определя с анонимна анкета сред журналистите. На тържественото събрание за професионалния празник на полицията наградите „Полицай на месеца“ получиха шестима служители на реда за разкрити престъпления в периода от януари до юни т.г.

Празникът на МВР бе отбелязан в Сливен с тържествена церемония на централния площад „Хаджи Димитър”. Специализираното тактическо звено за бързи действия направи атрактивна демонстрация пред сливенци за залавянето на въоръжен престъпник. Областната дирекция на МВР в Града под Сините камъни е сред водещите в страната по комплексни показатели – показват резултатите от извършеното отчитане на работата на всички областни дирекции в страната.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.