Има задържан за смъртта на четиримата в Каспичан

Ограничават движението по Северната скоростна тангента в посока Ботевград заради ремонтни дейности

Пламна пожар в центъра на София

Община Свищов осигурява топъл обяд за бедни за празниците на града

Откриха четири трупа в къща в Каспичан Няма информация кои са жертвите и как са загинали

Новият заслон „Кончето“ в Пирин планина е готов

Наградиха народни носии от колекцията на еленчанин Отличията са присъдени на фестивал в Балчик

Два дни затруднено движение от Благоевград до Кресна

Данъчни проверяват търговците на риба Запечатаха 5сергии на Колхозния пазар във Варна заради неиздаден касов бон

Работодатели от 13 страни идват на трудова борса във Варна

Опозицията атакува Орбан, че е ходил на мач в България

Доплащаме 2 млрд. лв. годишно за здравни услуги България е с най-висок брой хоспитализации е ЕС

Започна разчистването на падналата фасада на мола в Благоевград (СНИМКИ)

Георги Воденичаров – Кико е привлечен към наказателна отговорност за автокражба Продължава издирването на съучастника му Светослав Петков – „Лъвицата"

81-годишен шофьор отнел предимство и предизвикал катастрофа

Полицията награди граждани, журналистите – добри ченгета

Директорът на ОД на МВР в Сливен старши комисар Чавдар Божурски награди граждани, помогнали за разкриването на престъпления. Благодарствените плакети бяха връчени по случай празника на МВР.

Получиха ги четирима мъже от сливенското с.Младово за проявената от тях доблест. В новогодишната нощ срещу 1 януари 2016г. Тодор Маринов, Слав Славов, Панайот Стоянов и Тихомир Тихов заловиха опасни, въоръжени крадци и ги предадоха на полицията. Плакет получи и Виолета Славова за изпълнения си граждански дълг. С помощта на жената бе задържан престъпник, съпричастен към 3 телефонни измами на територията на града.

С голямата награда „Полицай на годината” бе удостоен криминалистът Мирослав Стоянов за реализираната през 2015 г. разработка, при която бе предотвратено засаждането на големи количества канабис и създаването на плантация за дрога под връх „Българка” в Сливенския балкан.

Отличието връчи кметът на Сливен Стефан Радев. Наградата е учредена от сливенската журналистическа колегия съвместно с пресцентъра на ОД на МВР в града и се присъжда от години на полицаи за добрата им служба. За календарната година и за всеки месец се излъчва по един носител, който се определя с анонимна анкета сред журналистите. На тържественото събрание за професионалния празник на полицията наградите „Полицай на месеца“ получиха шестима служители на реда за разкрити престъпления в периода от януари до юни т.г.

Празникът на МВР бе отбелязан в Сливен с тържествена церемония на централния площад „Хаджи Димитър”. Специализираното тактическо звено за бързи действия направи атрактивна демонстрация пред сливенци за залавянето на въоръжен престъпник. Областната дирекция на МВР в Града под Сините камъни е сред водещите в страната по комплексни показатели – показват резултатите от извършеното отчитане на работата на всички областни дирекции в страната.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.