Моника Валериева: Съдя Люси, не съм проститутка

Провокативната плеймейтка поведе битка за обида

Моделката разкри, че няма вражда с Николета и че има прекрасен мъж до себе си

Режисьорът Людмил Иларионов - Люси ще отговаря пред съда за обида. Това разкри плеймейтката Моника Валериева, която е завела иск срещу него. Причината е инцидентът преди време, когато Люси обвини в националния ефир моделката, че работи най-древната професия.

В интервю за Би Ти Ви тя разказа за последиците от това твърдение и определи тази случка за най-обидното изказване по неин адрес. Тя сподели още, че обикновено не обръща внимание на такъв тип изказвания, но този път е твърдо решена да търси правата си по съдебен път. Валериева разкри и тайни от личния си живот. Моделът отговори на въпроса дали има мъж до себе си с думите: „Ако ме питаш дали съм обичана - може би в момента се чувствам най-обичана в целия си живот и аз обичам“ и допълни, че няма приятели, а има само трима човека до себе си и никой от тях не е популярна личност.

Плеймейтката обясни и за своите отношения с Николета Лозанова и дали някога е имало война между тях. „С Николета не сме имали война. Предполагам, че й е било неприятно, когато са ме свързвали с мъжа й, съответно и с нея. Тогава медиите много ни нападаха, а аз съм се защитавала, и може би е имало нещо като дрязга, но в никакъв случай и война. Това приключи за няколко месеца. С Николета никога не сме се карали. Имаме нормални отношения, нямаме драма“, заяви тя.

Готова е да стане майка

Накрая Валериева обяви своето желание вече да става майка, въпреки големите си страхове от всякакъв вид обвързване. „Не изневерявам на гаджетата си, но си ценя свободата както и моето време, това с приятелите също... Масово в България мъжът не го уважава това нещо, ти си негова собственост, не те уважава като личност, а какво се случва в твоята глава, си е твой проблем. Мисли си, че като ти купи нещо и това е върхът на сладоледа“, категорична е плеймейтката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица