Плътско познание с Джилиън Андерсън

НАСА ще строи завод за ракети на Луната

Макрон пред Путин: Дълбоко вярвам, че историята и съдбата на Русия са в Европа

Матю Нимиц: Няма окончателно решение по спора за името на Македония

Кучето Ричи, което откри хероин за 12 млн. лв. Пратката пътувала от Турция за Белгия в ТИР, натоварен с чували теракол

И Зоран Заев беше при папа Франциск (ВИДЕО)

Рахой няма да свиква предсрочни парламентарни избори в Испания

Българин откупи картина за милиони и я върна у нас

25 лева за ден плаж в Гърция Копърки подбиват цените, возят без документи

Китай: От търговска война със САЩ няма да има печеливши

Вижте акцентите от броя на “Труд” в събота, 26 май 2018

Съдът остави в ареста шефа на КАТ-Благоевград, другият излезе срещу 7000 лева

Нинова в Галиче: Дайте пример на цяла България – изгонете мутрите от властта!

За втора вечер абитуриентите в Благоевград показаха стил и красота на червения килим

Певицата Емилия ранена в катастрофа Пострадал е и годеникът й Жорж Башур, а 19-годишният му син е в критично състояние

Нумерологична прогноза

Правило за намиране на личните години, месеци и дни: 2016 е 9-а универсална година. На тази база изчисляваме стойността на лична година, месец и ден. За личната година събираме числото на универсалната (9) със сбора на месеца и деня на раждане. За личния месец събираме числото на личната година с това на текущия месец. За личния ден към числото на личния месец прибавяме числото на текущия календарен ден.

Как да изчислим?

Числото на Универсалната година се получава, като съберем всички съставящи я цифри. Например 2016 година е 9-а универсална година, защото 2+0+1+6=9.

За да намерим числото на Личната си година, събираме числото на универсалната със сбора на месеца и деня на раждане и редуцираме до едноцифрено число. Например – аз съм родена на 13 август (13+8=21, а 2+1=3). За мен 2016 година е 3-та лична година, защото 9-а унив. г.+3=12, редуцирано до 3.

За да намерим числото на Личния си месец, събираме числото на личната година, в случая 3, с това на текущия месец, в случая 7, и редуцираме до едноцифрено число. За мен месец юли 2016 година е 1-ви личен месец, защото 3 л. г.+7 календарен месец = 10 (т.е. 1) л.м.

За да намерим Личния си ден, към числото на личния месец прибавяме числото на текущия календарен ден и редуцираме до едноцифрено число. За мен 4 юли е 5-и личен ден (1 л.м.+4 календарен ден = 5).

Ден на Марс, на гнева и наказанието. Цветовете са в червено-оранжевата гама, металът е стомана, минералите – карнеол, гранат, рубин, корал.

Личен ден 1. Днес ще бъдете твърде бързи във всичко, с което се захванете, и няма да успеете да завършите нищо, а отгоре на всичко няма да сте особено търпеливи и тактични и от бързане може да се разминете и с реализацията на каквото и да било, и с любовта. Ще давате идеи за различни неща, но ако никой не се захване с тях, те ще си останат само идеи. Постарайте се да овладявате напрежението, за да си спестите някоя и друга неприятност. Денят е подходящ за покупка на нова техника, на дрехи и украшения, за депозити в банката.

Личен ден 2. Днес ще бъдете уравновесени, спокойни, дипломатични и доброжелателни. Това е ден за сътрудничество и за работа в екип, за натрупване на знания или на материални блага. Ще имате възможност да помолите за помощ и подкрепа близък човек, не се колебайте да го сторите, ако се налага. Все пак при решаване на проблеми не бъдете твърде лицемерни. Възможна е неочаквана среща или приятна изненада. Денят ще е посветен на романтиката и сантименталността.

Личен ден 3. Днес ще бързате много да направите това, което сте си наумили, и вероятността да сгрешите е голяма. Вместо това търсете сдружения, връзки и контакти, които да ви помогнат да решите проблемите, които ви вълнуват. Радвайте се на живота, спортувайте. Възможно е да се изявявате пред публика или просто да влезете на хората в устата. Добре е да внимавате пред кого и как се изразявате, защото има опасност някой да злоупотреби с думите ви, внимавайте и с шопинга.

Личен ден 4. Днес ще трябва да се постараете да работите, без да бързате и без да се оплаквате от ограничения и формалности, като в същото време трябва да сте приятелски настроени към околните си. Малко трудно, нали? Дори да не ви се иска, ще трябва да контактувате с много и различни хора, да изслушвате мненията им и да се съобразявате с тях. Ще сте склонни да усложнявате проблемите, което може да обърка някого. Подредете всичко около себе си, преразгледайте бюджета си. Внимавайте какви рискове поемате.

Личен ден 5. Денят ще е посветен на всичко, което е авангардно, особено в сферата на комуникациите, модата и козметиката, на химията, фармацията и хранителните продукти. Всичко около вас ще се движи много бързо и динамично. Не бързайте да говорите, мислете, преди да действате. Пазарувайте, спортувайте, пътувайте и флиртувайте. Днес може да замислите или да предприемете интересно пътешествие.

Личен ден 6. Денят ще е много забързан и малко объркан. Възможно е приятел да потърси помощта ви, да ви помоли да използвате връзките си за решаване на сериозен проблем, не отказвайте, но добре обмислете ситуацията. Денят ще е посветен на приятелството, любовта, семейството,отговорността и на проблемите, свързани с всичко това. Информирайте се предварително за всичко, което ви предстои, за да си спестите неприятните изненади. Денят е подходящ за купуване на обзавеждане или за преместване в нов дом.

Личен ден 7. Денят ще премине в занимания, свързани с техническа литература и документация или с различни технологии за комуникация. Възможно е да получите интересна новина, свързана с областта, в която работите, която ще ви помогне в работата. Въпреки многото си задължения, намерете начин да си дадете кратка почивка. Опитайте се да въведете в ред мислите и чувствата си, когато става въпрос за романтичен проблем. Мислете, преди да говорите и да действате. Възможна е и неочаквана печалба или пък някакво малко разочарование. Денят е подходящ за финансови операции.

Личен ден 8. Днес е възможно да сте много заети с работа, която ще е много спешна, затова е добре да се постараете да се концентрирате, като в същото време сте особено внимателни с хората около себе си. Възможно е да получите интересна новина във връзка с нещо мащабно. Възможни са придобивки, или поне обещания за такива. Не бързайте да свършите всичко наведнъж, не се разсейвайте, просто работете. Старайте се да овладявате напрежението. Денят е подходящ за спорт и туризъм.

Личен ден 9. Днес около вас ще има много приятели или поне хора, които твърдят, че са ви приятели. Когато говорите или спорите, внимавайте и не се увличайте, преценявайте добре ситуацията и границите й. Денят ще е посветен на контакти с много различни хора, внимавайте с новите запознанства и с изказванията, но се постарайте да не показвате недоверие. Вечерта ще е добре да внимавате с количеството и качеството на храната и напитките.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.